Τέλος και ο Τάσος Μπαλής από την δημοτική αρχή Μυτιλήνης - Κατεβαίνει υποψήφιος με τον Πανάγο ΚουφελοΣας ενημερώνω ότι σήμερα επισκέφτηκα τον Δήμαρχο κ Στρατή Κύτελη και υπέβαλα την παραίτηση μου ιδιοχείρως. 

 Το κείμενο της παραίτησης μου.

Τάσος Μπαλής


Υ.Γ. Προς ενημέρωση σας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 518 εγκύκλιο Α.Π.:38218/02-05-2023 του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Ενημέρωση επί των κωλυμάτων εκλογιμότητας για τις δημοτικές εκλογές 8ης Οκτωβρίου 2023», καταργείται το κώλυμα εκλογιμότητας για τους ειδικούς συμβούλους των δημάρχων. Κατά συνέπεια η παραίτηση αυτή είναι προσωπική μου επιλογή και δεν μου επιβάλλεται από τον νομό.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Αξιότιμε κ Δήμαρχε,

Παρακαλώ να αποδεχτείτε την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του ειδικού Συνεργάτη και συμβούλου σας.

Ο λόγος της παραίτησης μου είναι προσωπικός και αφορά στην υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με τιμήσατε με την επιλογή σας, δίνοντας μου την ευκαιρία να υπηρετήσω τον Δήμο Μυτιλήνης μέσα από αυτόν τον σημαντικό θεσμικό ρόλο.

Την τετραετία αυτή έγιναν πολλά και σημαντικά έργα σε όλους τους τομείς, μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες. Κατά την γνώμη μου, οι πολίτες επικεντρώθηκαν, όπως ήταν φυσιολογικό, στη κρίση του Μεταναστευτικού και της πανδημίας με αποτέλεσμα να μην έχουν πλήρη εικόνα ακόμα και μέχρι σήμερα, του μεγάλου όγκου των έργων που έχουν παραδοθεί-δρομολογηθεί-ενταχθεί.

Ο έξυπνος Δήμος, ο Αναπτυξιακός Οργανισμός και οι Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις του Γραφείου σας ήταν οι κύριοι τομείς στους οποίους με εμπιστευτήκατε και ελπίζω να εκτιμάτε το έργο που έχω παραδώσει.

Τα έργα τα οποία ωριμάζουν και δημοπρατούνται τους επόμενους μήνες στον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΕ είναι πολλά και σημαντικά και δεν θα ήθελα να βγουν εκτός χρονοδιαγράμματος εξαιτίας μου. Για τον λόγο αυτό σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να παρέχω αμισθί τις υπηρεσίες μου στον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΕ όπως έκανα μέχρι σήμερα εκτελώντας χρέη Γενικού Διευθυντή.

Με εκτίμηση

Τάσος Μπαλής