Π. Κουφελος: "Είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε ένα Δήμο Ευρωπαϊκό"Σημαντική συνάντηση είχε ο Πανάγος Κουφελος με το Σύλλογο Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Νομού Λέσβου. 

Η αναγκαιότητα ύπαρξης ενός masterplan που αποτυπώνει το όραμα της επόμενης ημέρας, η ύπαρξη μελετών και δη ώριμων μελετών , η συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες τεχνοκράτες και η ίδρυση μίας αναπτυξιακής εταιρείας για την πραγμάτωση των προαναφερθέντων με διαδικασίες που δεν πλήττονται από γραφειοκρατία, τα θέματα που αναπτύχθηκαν.

Νωρίς το απόγευμα προχθές ο Πανάγος Κουφελος συναντήθηκε με την Ένωση Θεατρικών - Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου «ΘΕΣΙΣ». Συζήτησε σχετικά με την προσφορά χρηματοδοτικής υποστήριξης για την καλλιτεχνική κοινότητα και το θεατρικό σωματείο από το Δήμο καθώς και τη δυνατότητα συνεργασίας με το θεατρικό σωματείο για την προώθηση πολιτιστικών προγραμμάτων που ωφελούν τους δημότες συμβάλλοντας στην πολιτιστική ενεργοποίηση ολόκληρου του Δήμου και στην προώθηση του πολιτισμού, προσφέροντας την ευκαιρία για ποικίλες πολιτιστικές εμπειρίες στους πολίτες.

Στον απόηχο της ημέρας ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Δάση, νέος Δήμος» υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος δήλωσε ότι :

 «Είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε ένα Δήμο Ευρωπαϊκό, με ασφάλεια, ευκαιρίες, δημιουργώντας κόσμους που να εστιάζουν και να εξαρτώνται από τον διάλογο με το κοινό». (μήνυμα παγκόσμιας ημέρας θεάτρου).