Στο Πλωμάρι ο Παναγιώτης Χριστόφας

 Συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών φορέων πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» στο καφενείο «Αθανασιάδειον» στο Πλωμάρι το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2023. 

Κατά τις τοποθετήσεις τους, οι εκπρόσωποι των φορέων παρέθεσαν μια σειρά προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο τόπος τους, αλλά κατέθεσαν και τις δικές τους προτάσεις για ένα μεγάλο εύρος ζητημάτων, που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη, τις υποδομές, την κοινωνική πρόνοια, την ανάγκη στήριξης φορέων, συλλόγων και επαγγελματιών. 

Ταυτόχρονα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης επεσήμανε τα σημεία του προγράμματος της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» που αφορούν την περιοχή του Πλωμαρίου και τα ζητήματα, που αναδεικνύονταν στη συζήτηση. O κ. Χριστόφας σημείωσε πως τα ζητήματα του Πλωμαρίου, αποτελούν για εκείνον προσωπικό στοίχημα. Δεσμεύτηκε πως αποτελεσματικά θα προχωρήσει στις απαραίτητες μελέτες και θα αξιοποιήσει τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Πριν την συζήτηση του κ. Χριστόφα με τους εκπροσώπους φορέων της ευρύτερης περιοχής του Πλωμαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» επισκέφτηκαν τον Τρύγονα και την Πλαγιά, και συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες.