Μήνυμα του υποψήφιου Δημ. Συμβούλου Μυτιλήνης Στεφάνου Κων/νου με τον συνδυασμό «Νεα δραση, νεος Δημος»


Οι λόγοι για τους οποίους είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης με την παράταξη «Νέα δράση, Νέος δήμος» του Παναγου Κουφελου:


Η υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει ότι θες να βοηθήσεις τη μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά στην οποία ζεις. Να κάνεις πράγματα για να διευκολύνεις την καθημερινότητα των ανθρώπων που συναντάς στο δρόμο σου. Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου αλλά και τους συμπολίτες σου. Πιστεύω ότι είναι καθήκον όλων μας. 


Ζούμε πραγματικά σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή. Εποχή που η οικονομική κρίση επιβάλλει περιορισμούς και περικοπές σε όλα τα επίπεδα. Παρ’ όλ' αυτά επιμένω να πιστεύω σε έναν διευρυμένο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρουσιάζοντας ένα νέο όραμα, επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους αλλά και ιεραρχώντας τις προτεραιότητες. 


Βλέπετε, το κράτος έγινε μικρό για τα μεγάλα και πολύ μεγάλο για τα μικρά προβλήματα της ζωής. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται σήμερα να σηκώσει στους ώμους της μια ολόκληρη τοπική κοινωνία. Να δώσει και να πάρει από τη δύναμη της κοινωνίας.

 

Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης με τον συνδυασμό «Νέος Δήμος, νέα Δράση» και επικεφαλής τον Πανάγο Κουφέλο.


Επέλεξα την συγκεκριμένη δημοτική κίνηση και δηλώνω Παρών στην εκλογική διαδικασία, για να μην είμαι Απών από τις εξελίξεις που αφορούν το Δήμο μας για την επόμενη πενταετία.


Γιατί στην παράταξη «Νεος Δήμος, νέα Δράση» συν διαμορφώνουμε το πρόγραμμα της κίνησης, θέτουμε προτεραιότητες, προτάσσουμε κοινό άξονα δράσης και εργαζόμαστε από κοινού για την υλοποίησή του. Και το κυριότερο: στη παράταξη «Νέος Δήμος, νέα Δράση» δεν υποσχόμαστε θαύματα, ούτε ωραιοποιούμε καταστάσεις, αλλά αναδεικνύουμε τα προβλήματα της πόλης και της περιφέρειας, προτείνουμε τρόπους επίλυσή τους και δημοσίως δεσμευόμαστε.


Αυτή ακριβώς η αίσθηση της προσωπικής ευθύνης είναι άλλωστε και το μεγάλο ζητούμενο της προσπάθειάς μας και γι’ αυτό απευθύνομαι σε σας και ζητώ την στήριξή σας. 

 

Στεφάνου Κωνσταντίνος 
Οικονομολόγος 

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης 
Νεα δράση, νεος δήμος 

Υποψηφίου Δήμαρχου Παναγου Κουφελου 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: 


Ονομάζομαι ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου και της Ευριδικης , γεννήθηκα στις 05/06/1958 στη Μυτιλήνη. Η οικογένεια μου αποτελείται από πέντε άτομα: Εμένα την σύζυγο μου Ευτέρπη και τα τρία παιδιά μου τον Γιώργο που είναι 33 ετών , τον Ευστράτιο που είναι 30 ετών , και τον Ραφαηλ-Αναστάσιο 20 ετών. Το 1980 αποφοίτησα από τα ΚΑΤΕΕ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ και Το 2010 αποφοίτησα από το ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Από το 1987 διατηρώ λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο στην πόλη της Μυτιλήνης, επίσης ήμουν καθηγητής μηχανογραφημένης λογιστικής στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια του Κεντερη Μιχαήλ τα οποία υπάγονται στον όμιλο ΞΥΝΗ από το 2004 έως 2012. Είμαι πιστοποιημένος καθηγητής λογιστικής στο μητρώο εκπαιδευτών ΣΕΚ του ΕΚΕΠΙΣ . Επίσης είμαι εκπαιδευτικός στα δημόσια ΙΕΚ πάνω από πέντε χρόνια, και καθηγητής σε σεμινάρια του ΒΛΑΧΟΥ και του ΚΕΚ ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΥ με πάνω από 500 ώρες διδασκαλίας. Από μικρός ασχολούμαι με τα κοινά καθώς είμαι πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΣΥΚΟΥΝΤΑΣ ΛΕΣΒΟΥ και αντιπρόσωπος στην ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝ/ΜΩΝ ΛΕΣΒΟΥ. Είμαι μέλος του Ο.Ε.Ε, Επί πολλά έτη υπήρξε πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Συκουντας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ευεργετουλα το 2019, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Λογιστών, μέλος του Δ.Σ Τριτεκνων Λεσβου και αντιπρόεδρος της LesvosPost Media Group 

 




 

 

Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.