Με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Χριστοφα στην ΜυτιλήνηΥποψήφιοι, γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , και του ΠΑΣΟΚ αλλά και φίλοι της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα έδωσαν το παρών το βράδυ της Παρασκευής στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στην οδό Καβέτσου.

Αφού τελέσθηκε ο Αγιασμός αμέσως μετά ο Παναγιώτης Χριστόφας μίλησε στο πλήθος εμφανώς συγκινημένος από την δυναμική παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Δε θα κάνω μια προεκλογική ομιλία σήμερα. Εγκαινιάσαμε σήμερα και επίσημα το μικρό μας εκλογικό κέντρο. Ένα μικρό εκλογικό κέντρο που συμβαδίζει με τη λογική της παράταξης μας. Χωρίς υπερβολές με κέφι και με μεράκι με οργάνωση με πολλή δουλειά», τόνισε ο ίδιος και συνέχισε: «Δουλειά που έχει ξεκινήσει πάνω από 1.5 χρόνο. Το σημαντικότερο είναι ότι θα είναι μια νίκη για όλους. Με ήρεμη και σταθερή δύναμη θα συγκρουστούμε με απαρχαιωμένες αντιλήψεις. Προχωράμε με οδηγό το πρόγραμμα μας. Προχωράμε με σιγουριά. Γιατί αγαπάμε τον τόπο μας. Γιατί αυτός ο τόπος έχει δύναμη, προοπτική δίνει ελπίδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος ο κος Χριστόφας υπογράμμισε ότι «με ήθος και ετοιμότητα προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ για να είμαστε νικητές στις 8 Οκτωβρίου».

Με πληροφορίες https://aeolos.tv/