Πρώτη ημέρα επίσκεψης Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λήμνο

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζοντας την περιοδεία του, βρίσκεται από χθες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στη Λήμνο.

Κατά την άφιξή του στο νησί, ο κ. Στεφανής συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» παραβρέθηκε στην πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Σώζοντος στη Φυσίνη, Πολιούχου του νησιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, ο κ. Στεφανής είχε την τιμή να συναντήσει τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λευρεωτικής κ.κ. Νικόλαο, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριο, καθώς και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πολιτιστική κληρονομιά και την κοινωνική ανάπτυξη του νησιού.

Στη συνέχεια, ο κ. Στεφανής μετέβη στα Καμίνια, όπου συναντήθηκε με πολίτες και συνομίλησε για τις ανησυχίες και τις ανάγκες του τοπικού πληθυσμού. Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους και να συζητήσουν με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη σχετικά με θέματα που αφορούν την τοπική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής στο νησί.