Μουσική Βραδιά με τον Βασίλη Λέκκα σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΣΥΝ-εξέλιξη στο αρχοντικό Γεωργιάδη



 Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ που διοργανώνει με τίτλο «Ανθρώπων Τέχνη..... Ειρήνης Φάροι», σας προσκαλεί στην Μουσική Βραδιά με τον Βασίλη Λέκκα που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Ανθρώπων με Αυτισμό ΣΥΝ-εξέλιξη την Πέμπτη 3 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Γεωργιάδη στις 20.30.

Ο μοναδικός Βασίλης Λέκκας θα ερμηνεύσει τραγούδια από το παραμύθι του Βασίλη Αναγνώστου «Ο Κούκος και τ΄ αηδόνι», θα πλαισιώνεται από το μουσικό σχήμα της Αννίτας Ματζουράνη που αποτελείται από παιδιά του Συλλόγου και παιδικά τμήματα χορωδιών του νησιού.

 Η είσοδος στις παραστάσεις, όπως σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, είναι δωρεάν!

“Σας προσκαλούμε όλοι μαζί να δώσουμε ένα χειροκρότημα αγάπης στους γονείς, τα παιδιά της ΣΥΝ-εξέλιξης και σε όλους τους συντελεστές, που μας κάνουν την Τιμή να συμμετέχουν! Ένα χειροκρότημα που θα εκφράζει τον θαυμασμό μας, θα δώσει δύναμη στην δύσκολη αποστολή των γονέων και θα γίνει ένα ρούχο Αγάπης για όλους τους συνανθρώπους μας με αναπηρία που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού” Σας περιμένουμε!! .

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής

 η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης

Οικονομικών και Πολιτισμού

Αναστασία Αντωνέλλη

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής

 η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης

Οικονομικών και Πολιτισμού

Αναστασία Αντωνέλλη