Βρέθηκε η 16 χρονη που χαθηκε με το Κανο


Την ώρα που ετοιμαζόταν να σηκωθεί ελικόπτερο ειδικά εξοπλισμένο για έρευνες με νυχτερινή κάμερα κάνοντας πτήσεις πάνω από τον κόλπο της Γέρας για τον εντοπισμό της 16χρονης η οποία αναζητούνταν και δεν είχε βρεθεί μέχρι τώρα ενώ είχε φύγει στις 14:30 το μεσημέρι από την Ευρειακή  με κανό για κολύμπι, η νεαρή εντοπίστηκε από την θεία της στην περιοχή Θέρμα και κατόπιν αυτής της πολύ ευχάριστης εξέλιξης έχουμε τη λήξη του συναγερμού.

Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του ενώ ο εντοπισμός του είναι λυτρωτικός την ώρα που σκοτεινιάζει, καθώς το Λιμενικό χτένιζε με 4 σκάφη τον κόλπο της Γέρας χωρίς να βρει κάποιο ίχνος της. Ενώ από νωρίς βρέθηκε επί ποδός και ο Αντιδήμαρχος Γέρας Παράσχος Μανούσος που συμμετείχε και παρακολουθούσε τις έρευνες από στεριάς. 

Σύμφωνα πληροφορίες τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η 16χρονη είναι κόρη κληρικού από χωριό της Γέρας που είχε βρεθεί αιφνίδια νεκρός στην Αφρική συμμετέχοντας στην ιεραποστολή και μάλιστα χρειάστηκε μεγάλο διάστημα για να μεταφερθεί η σορός του και να ταφεί στη Γέρα.

Πηγη : nealesvou.gr