Δ. Αντωνάκας «Προχωράμε μπροστά με τη δύναμη του κόσμου»


Ο Πρόεδρος της προσωρινής επιτροπής της υπό σύσταση ΠΑΕ Αιολικός ΑΕΠΣ, Δημήτρης Αντωνάκας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Έπειτα από τρεις συναντήσεις τις τελευταίες 15 ημέρες στη Μυτιλήνη, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους ασχολήθηκαν με επαφές και συζητήσεις ως προς την επόμενη μέρα του Αιολικού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Παρότι δεν καρποφόρησαν, ήταν κι αυτές σημαντικές ώστε να παρθούν από μέρους μας κάποιες αποφάσεις. 

Ως Πρόεδρος της προσωρινής επιτροπής της υπό σύσταση ΠΑΕ Αιολικός ΑΕΠΣ ενημερώνω σήμερα τους φιλάθλους μας ότι η ομάδα μας θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2023-24, προχωρώντας όμως μπροστά με τη δύναμη του κόσμου μας! Είναι το μόνο που μπορεί αυτή τη στιγμή να διασφαλίσει το μέλλον και τη βιωσιμότητα του συλλόγου, εφόσον δεν υπήρξε ούτε στο ελάχιστο η ανταπόκριση που περιμέναμε από συγκεκριμένους ανθρώπους και φορείς. 

Προσωπικά, δεν ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ με όσους εξακολουθούν να βάζουν τον εαυτό τους πάνω από τον Αιολικό, μια ομάδα που εκπροσωπεί πανάξια το Βόρειο Αιγαίο στο υψηλότερο επίπεδο.

Από σήμερα, λοιπόν, όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στο μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύσταση ΠΑΕ Αιολικός ΑΕΠΣ μπορούν να το πράξουν με μεσεγγυητή τον δικηγόρο κ. Παναγιώτη Μπιλίρη, που έχει αναλάβει τη νομική υποστήριξη, παραδίδοντας στο γραφείο του (Ομήρου 27, Αθήνα) το ποσό που επιθυμούν ως διασφάλιση καταβολής μετοχικού κεφαλαίου σε ανώνυμη εταιρεία, έως ότου οι χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες επιτρέψουν την οριστική σύσταση της ΠΑΕ, την έκδοση ΑΦΜ, την εγγραφή στο ΓΕΜΗ και το άνοιγμα του τραπεζικού της λογαριασμού. 

Ο απλός κόσμος εντός και εκτός Λέσβου, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, συνεχίζει να είναι η κινητήρια δύναμή μας. Μαζί προχωράμε μπροστά, όπως κάνουμε τόσα και τόσα χρόνια!

Ως Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιολικού, στα τέσσερα χρόνια παρουσίας μου στη Μυτιλήνη, θεωρώ ότι κατορθώσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου να συνεισφέρουμε στο να γραφτεί ποδοσφαιρική ιστορία στη Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο. Ένα όνειρο δεκαετιών, το κάναμε και το κάνουμε πραγματικότητα. 

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας χρειαζόμαστε κάθε απλό φίλαθλο και κάθε επιχειρηματία στο πλευρό του Αιολικού, ώστε και με την ουσιαστική συνεισφορά της άμεσης χορηγίας τους να δώσουν πνοή στο σύλλογο. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα, ώστε αυτή να είναι μόνο η αρχή της παρουσίας μας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. 

Δημήτρης Αντωνάκας

Πρόεδρος προσωρινής επιτροπής

υπό σύσταση ΠΑΕ Αιολικός ΑΕΠΣ»