Εδώ ο κόσμος καίγεται (κυριολεκτικά) και ο Κυριάκος...παίζει τον Μουτζούρη..


Η Ρόδος καίγονταν επί μία εβδομάδα, Μητσοτάκης απών.  Η  Λαμία και ο  Βόλος  πήραν σειρά  και κάηκαν  Μητσοτάκης απών.  Η Νέα Αγχίαλο παραλίγο να ανατιναχθεί Μητσοτάκης απών. Στην Κάρυστο χάθηκαν  δύο παλικάρια πάνω στο καθήκον Μητσοτάκης απών. Προεκλογική ομιλία υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδη Στεφανή, Μητσοτάκης παρών.  Όσο και ακούγονται παράλογα και μάλλον εξοργιστικά τα παραπάνω είναι μια πραγματικότητα. 

Ο πρωθυπουργός της χώρας που μόλις πριν λίγο καιρό εξελέγη ξανά και μάλιστα με συντριπτικά ποσοστά, δεν επισκέφτηκε ούτε την Ρόδο που καίγονταν επί μία εβδομάδα, αλλά με ευκολία θα έρθει αυριο και μάλιστα απευθείας από την Κύπρο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να δώσει το παρών σε μια κομματική εκδήλωση για την υποψηφιότητα Στεφανή. Προφανώς αυτό είναι πιο σημαντικό από τα παραπάνω και μικρή  σημασία ως φαίνεται έχουν όλα μπροστά στον κομματικό υποψήφιο μας. Καλώς να ορίσει λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης, αλλά πέραν των κομματικών Γκρουεζων που θα αναφωνήσουν όλοι μαζί πόσο καλό πρωθυπουργό έχουμε, ο κόσμος μάλλον δεν χαίρεται και πολύ. 

ΥΣ. Πρώτη φορά ασχολείται τόσο πολύ με μια υποψηφιότητα ένας πρωθυπουργός και αυτό από μόνο του δείχνει την δυναμική Μουτζουρη που δεν χάνει... Απλά αν κερδίσει ο Μουτζουρης δεν θα χρεωθεί την ήττα  ο Αλκιβιάδης αλλά ο Μητσοτάκης. 

ΥΣ 1 Η Γενική Γραμματεία διατίθεται για προεκλογικες ομιλίες και φιέστες; Γιατί από ότι ξέραμε είναι κτίριο κρατικό...