Waterboom Festival 2023 – Press Release


 
Το πιο fun festival του καλοκαιριού, το Waterboom Festival, επιστρέφει στην Αθήνα για να πλημμυρίσει την πόλη με νερό και μουσική σε μια από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις της χρονιάς.


Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης στις 15:00. 


Χιλιάδες νερομαχίες, μάχες σώμα με σώμα με νεροπίστολα, γιγάντιες μπουρμπουλήθρες και διαδραστικά παιχνίδια σε ένα ξεχωριστό πάρτι Ζωής, το οποίο θα ζήσουν πάνω από 50.000 επισκέπτες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον πιο εντυπωσιακό ήχο και φως του φετινού καλοκαιριού. 


Στο επίσημο line-up του Waterboom Festival συμμετέχουν οι πιο διάσημοι Trappers, Pop Stars, Influencers και TikTokers της Ελλάδας, που θα εμφανιστούν σε ένα άκρως φαντασμαγορικό stage εξοπλισμένο με γιγάντια κανόνια νερού έτοιμα να δροσίσουν το κοινό με τον πιο θεαματικό τρόπο. 

Η μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού είναι και φέτος εδώ και έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει τις προσδοκίες των φανατικών φίλων της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.


Είστε έτοιμοι να  εισέλθετε σε έναν μαγικό κόσμο, όπου το νερό και η μουσική πρωταγωνιστούν σε ένα εκρηκτικό συνδυασμό που θα σας απογειώσει;!


Grand Sponsor του Waterboom Festival 2023 είναι η AEGEAN με την genAIRation την πρώτη και μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα νέων από 18 έως 25 ετών. Όσοι βρεθούν στο φεστιβάλ μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της genAIRation, να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα λαμβάνοντας μέρος σε ένα απίθανο activation, αλλά και να μπουν σε κλήρωση για αεροπορικά εισιτήρια.


Educational Partner του Waterboom Festival 2023 είναι το Mediterranean College.  Το 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας σας περιμένει στο Booth του για να δηλώσετε συμμετοχή στον μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό που πραγματοποιεί με δώρα έξυπνα gadgets, αλλά και υποτροφίες σπουδών.


Ευχαριστούμε τον Platinum χορηγό της εκδήλωσης Φροντιστήρια Πουκαμισάς, τους Gold χορηγούς Red Bull, Folie, JBL και Coffeelab καθώς και τους Συνεργάτες μας, Judah Club, devolo, 2high, Jerry's The Sweet Foodtruck και Cap Cap. 


Line up: Foureira, Light, Sidarta, Trannos, Rack, Toquel, Fy, Ricta, Saske, Fly Lo 

Παρουσιάζουν: Alexandros Kopsialis, Dat Lilly, Cinderella


Τιμές εισιτηρίων & προνόμια: 


Basic: 14€ 
Δωρεάν Premium Αδιάβροχη θήκη 


VIP: 20€ 
Δωρεάν Premium Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση μπροστά στο stage + Ξεχωριστή πύλη εισόδου 


Golden Zone: 35€ 
Δωρεάν Premium Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση στο golden zone μπροστά stage + Ξεχωριστή πύλη ταχείας εισόδου 


On Stage: 90€ (100 limited tickets) 

Δωρεάν Premium Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση πάνω στο stage + Πρόσβαση στην εξέδρα των Influencers + Αναμνηστικό καρτελάκι + Ξεχωριστή πύλη ταχείας εισόδου 


Σημεία Προπώλησης 

Δίκτυο Public 
σε όλα τα καταστήματα Public της Ελλάδος 

Ηλεκτρονικά: viva.gr 

Τηλεφωνικά: 11876 

Σε όλα τα Viva Spots 


(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s, αθηνόραμα.gr) 


Ο.Α.Κ.Α. – Μαρούσι 


Περισσότερες Πληροφορίες 
210 6721 738 

 
 

Η AMG Media είναι ένα 360° Marketing Agency, που ειδικεύεται σε Event Production, Business Development και Digital & Influencer Marketing  σε όλα τα Βαλκάνια, το Ισραήλ, την Τουρκία και την Γερμανία, διαθέτοντας στο δυναμικό της παραπάνω από από 50 in-house Influencers και διοργανώσεις όπως το Digital Expo και το Waterboom Festival. Παράλληλα με τις δραστηριότητες ενός Agency, η AMG Media δημιουργεί, προτείνει και υλοποιεί τις κατάλληλες λύσεις για μία πιο αποδοτική στρατηγική εισαγωγής ενός brand στην ευρύτερη αγορά.