Περισσότερες περιπολίες απο την αστυνομία ζητάνε κάτοικοί του χωριού Πολιχνιτου


Καταγγελία στο LesvosPost.com Προχώρησε μια κυριά για ένα περιστατικό που έγινε την Παρασκευή 23 Ιουνίου στην περιοχή του Πολιχνιτου.

Όπως αναφέρει η μητέρα της ήταν επι δυο ώρες πεζεμένη κάτω χωρίς καμία βοήθεια!!

Τι θα γινόταν αν δεν την έβρισκε η γειτόνισσα?? Μήπως η Αστυνομία θα πρέπει να κάνει ποιο εντατικά περιπολίες σε περιοχές που δεν υπάρχουν πολύ κάτοικοι και ειδικά τις βραδινές ώρες?

Αναλυτικά η Καταγγελία :

<< Ήταν 12:15 όταν κάποιος αλλοδαπός εισέβαλε στο σπίτι της μητέρας μου με σκοπό την κλοπή. Πήδηξε μέσα στην αυλή από ένα τοιχίο περίπου δύο μέτρων, μπήκε εντός του σπιτιού και την ξυλοκόπησε βάναυσα, σχεδόν μέχρι λιποθυμίας, πήρε το πορτοφόλι της και έφυγε από το σπίτι.

Όπως γνωρίζετε τα χωριά μας είναι πλέον χωρίς κόσμο, οπότε δεν άκουσε κανείς το κάλεσμα της για βοήθεια.

Μετά από δύο ώρες την βρήκε μια γειτόνισσα κάτω στο πάτωμα και κάλεσε τον αδελφό μου οποίος εργαζόταν στην Μυτιλήνη. Καλέσαμε αστυνομία (ερευνάται η υπόθεση, χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος) και ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο Βοστάνειο Νοσοκομείο.

Η μητέρα μου αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική με κάταγμα ώμου, στο πόδι, διατροχαντηριο κάταγμα  και πολλές κακώσεις - εκχυμώσεις.

Σήμερα, Δευτέρα 26/6 μπαίνει χειρουργείο με 25/100 ποσοστό αποκατάστασης.

Η μητέρα μου είναι 77 ετών και προ έξι μηνών είχε υποβληθεί σε ολόκληρη αρθροπλαστική γονάτου. Δεν είχε αποκατασταθεί ακόμη από την προηγούμενη επέμβαση και μπαίνει σε άλλη μια επίπονη διαδικασία !!!

Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί και πολύ φοβάμαι πως θα υπάρξουν κι' άλλα τέτοια περιστατικά >>