Κάνουν το πρώτο βήμα Στουτγκάρδη και... Νάγκετς


Γεμάτο αγώνες... διαβάθμισης το αποψινό πρόγραμμα, σε Γερμανία, Ολλανδία και Ιταλία, μεταξύ άλλων. Το βράδυ ξεχωρίζει ο πρώτος τελικός του NBA, ανάμεσα σε Ντένβερ Νάγκετς και Μαΐάμι Χιτ.


985. Στουτγκάρδη – Αμβούργο (21:45) 

Μπαράζ ανόδου - παραμονής στη Γερμανία. Η Στουτγκάρδη τερμάτισε 16η στην Μπουντεσλίγκα και βασίζεται στην ισχυρή της έδρα, όπου έχει και θετική παράδοση κόντρα στο «δεινόσαυρο» (4-1-0 στα 5 τελευταία). Το Αμβούργο έπαθε... πατατράκ την τελευταία αγωνιστική, χάνοντας την απευθείας άνοδο στις καθυστερήσεις. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ, ιδιαίτερα εκτός έδρας, κάτι που δίνει σαφές προβάδισμα στον άσο (1.75) της ανεβασμένης Στουτγκάρδης.


5015. Ντένβερ Νάγκετς – Μαϊάμι Χιτ (2/6, 03:30) 

Κλείνουμε με το Game 1 του μεγάλου τελικού του NBA. Εξαιρετική η εικόνα που έχουν δείξει οι Νάγκετς στα πλέι οφ, πήραν άνετες προκρίσεις επί των Τίμπεργουλβς (4-1), Σανς (4-2) και «σκούπισαν» με 4-0 τους Λέικερς. Με ανεβασμένο ηθικό και οι Χιτ, μετά το συναρπαστικό 4-3 επί των Σέλτικς (3-0, 3-3, 4-3 η διακύμανση), τους οδηγεί ο εξαιρετικός Μπάτλερ. Θα πάμε με τη νίκη των Νάγκετς και το χάντικαπ +16,5 των Χιτ, επιλογή που προσφέρεται στο 1.80.


Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+