Στο Κτήμα Οινοφόρο ο σπουδαίος καλλιτέχνης Στέλιος Ρόκκος


Το Κτήμα Οινοφόρος  συνεχίζοντας τα μουσικά ταξίδια υποδέχεται την Παρασκευή 21 Ιουλίου τον σπουδαίο καλλιτέχνη ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΚΚΟ


Ο διαχρονικά σύγχρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να χαρίζει στο κοινό συναρπαστικές στιγμές σε κάθε του live.


τις μεγάλες επιτυχίες , τη ροκ διάθεση και τις δυνατές ερμηνείες του, θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με πλούσια γκάμα ρεπερτορίου και ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά που θα μας μείνει αξέχαστο. 

 
 

Αυθεντικός, αληθινός και πάντα ο εαυτός του ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ είναι ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης με πολύ και φανατικό κοινό να τον ακολουθεί παντού. Ένας καλλιτέχνης που συνεχίζει να μας μαγεύει  με τη μουσική , τα τραγούδια και τη φωνή του.


Έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, o Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου ο Γιάννης Βαρδής, Νίκος Οικονομόπουλος κ.α.  

 
 

Δικά του τραγούδια έχουν συμπεριλάβει σε προσωπικά τους άλμπουμ οι: Σάκης Ρουβάς, Νίκος Νομικός, Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Βλάσσης Μπονάτσος, Λιζέττα Νικολάου, Γιάννης Κότσιρας, Σπύρος Παπαδήμας, Κώστας Μαρτάκης κ.ά. 


Η Διεύθυνση του Οινοφόρου με την παρουσία του Στέλιου Ρόκκου σας επιφυλάσσει μια μοναδική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!!!