Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Ν. Λέσβου Πανάγου Κουφέλου για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων


1η Ιουνίου, ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων και καθώς οι υποψήφιοι στοχεύουν σε μια από τις 68.574 θέσεις στα ελληνικά πανεπιστήμια, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα για το Βόρειο Αιγαίο έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: 

 

“Η στιγμή για την οποία κοπιάσατε και αγωνισθήκατε σκληρά ολόκληρη την φετινή χρονιά έφθασε. Ως «μαχητές» στο στίβο της ζωής, «αγωνιστές» της γνώσης, δίνετε την πρώτη σας «μάχη». Σ’ αυτή τη μάχη δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Η συγκεκριμένη δοκιμασία δεν είναι ο μοναδικός δρόμος για την επίτευξη των στόχων σας. Είναι απλά μία πορεία για ένα προορισμό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουνε κι άλλοι δρόμοι για να φτάσετε στην δικαίωση των ονείρων σας. 

 

Ειλικρινά δηλώνω το Θαυμασμό μου και την Εμπιστοσύνη μου σε σας καθώς οι νέες γενιές είναι εκείνες οι οποίες μας κάνουν Περήφανους, είναι η συνέχιση μας.  

 

Πιστεύουμε και Επενδύουμε σε Σας.  

 

Μετά τη σημερινή μέρα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ισχυροποιείτε τη θέληση σας.  

 

Δυναμώνετε, βλέπετε μπροστά, αναγνωρίζετε τους νέους ελπιδοφόρους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας.  

 

Προχωρήστε σταθερά με ιδανικά αρχές και αξίες. 

 

Αδράξτε  κάθε δυνατότητα που σας προσφέρετε, μετατρέψτε την σε ευκαιρία και λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια για μια καλύτερη ζωή.  

 

Το μέλλον ανήκει σε Σας.  

 

Όλοι εμείς, γονείς, καθηγητές, εκπρόσωποι της πολιτείας, είμαστε  Συμπαραστάτες στο δικό σας αγώνα. 

 

Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία ”.