Αιολικός - Καμπανιακός 2-0 | Ανάσα για τον Αιολικό στην ποιο κρίσιμη στιγμή


Ο Αιολικός υποδέχθηκε τον Καμπανιακο στο "Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης" για μια αγωνιστική καθοριστική για τα μπαράζ ανόδου μετά την ισοπαλία του Αιολικού με τον Γιουχτα και την ήττα από την Κοζάνη . 

 

Το πρώτο ημίχρονο στον Ταρλα ολοκληρώθηκε με τον Αιολικό να πετυχαίνει το 1ο γκολ στο 15 μετά από μια ωραία σέντρα του Πλατελλα στον Luka Stevanovic ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Κατά την διάρκεια του ημίχρονου υπήρξε και Cooling break  αφού ο αγώνας διεξάγεται κάτω από αφόρητη ζέστη.


 

Το Δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές ευκαιρίες. Στο 60' Ο Βαγγέλης Μακρής με κοντινή προβολή, έπειτα από σέντρα του Μωραίτη, πετυχαίνει δεύτερο γκολ για τον Αιολικό μετα απο μια καταπληκτική ασιστ του Γιάννη Ποτουρίδη, που πιστώνεται μεγάλο μέρος της δημιουργίας του γκολ!

 

Το παιχνίδι τελειώνει με τον Αιολικό να συνεχίζει με νίκη στα μπαράζ για την Β εθνική. 

 
 

Η ταυτότητα του αγώνα 


Γήπεδο: "Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης Ταρλάς" 

 

Αιολικός (Παπασπύρου): Πιττατζιης, Κανελλόπουλος ,Αρναούτογλου ,Ποτουρίδης ,Gancier,Ναστος , Stevanovic, Αντωνιου, Ανθης, Ντινιωτάκης, Πλατελλας 


Καμπανιακος (Σαπανης): Σιώμος, Σαρβανιδης, Βοσκοπουλος, Κεχαγιας, Σαπουντζης, Παπακωνσταντινος, Καθαριος, Μαγκουτης, Ντογος, Ποζογλου, Ιγνατιδης  

 

Γκολ: 1-0 Stevanovic (15’) , 2-0 Μακρής (60')