Εφτά συλλήψεις σε 1 μέρα στην Λέσβο


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας και του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, επτά (7) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  

  

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι: 

 
 

Στις 08-06-2023 στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. 

 
 

Στις 07-06-2023 στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν και γονείς των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.  

 
 

Στις 07-06-2023 στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. 

 
 

Στις 07-06-2023 στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, ημεδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. 

 
 

Στις 07-06-2023 στο Πλωμάρι, ημεδαπή οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. 

 
 

Στις 07-06-2023 στο Πλωμάρι, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. 

 
 

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.