Σήμερα η κλήρωση για το τουρνουά Γυναικών στις εγκαταστάσεις του Olympico fun park


Και ενώ οι διερευνητικές συνεχίζονται, οι κάλπες ξανά στήνονται και όλοι ψάχνουν τις έδρες , εμείς εδώ στο Olympico έχουμε ήδη κάνει κυβέρνηση και ερχόμαστε με φόρα για την δεύτερη διοργάνωση του Παλλεσβιακού Festival Ποδοσφαίρου το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη με το τουρνουά των μη ενέργεια ποδοσφαιριστών.


Και αν οι εγκαταστάσεις μας γεμίζουν καθημερινά από κόσμο που έρχεται να θαυμάσει πρόσφατες και παλιότερες δόξες του Λεσβιακού ποδοσφαίρου, μαντέψτε τί θα συμβεί από δω και πέρα στις μάχες των κοριτσιών.


Έχουμε και λέμε λοιπόν:


Την Δευτέρα  29/5/2023 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του Olympico θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση για τη Κλήρωσης τουρνουά Γυναικών. Παράλληλα θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν ομιλίες από : 

 
 

1. Δούκα Γιάννα (προπονήτρια Α’ Εθνικής) με θέμα “Η εξέλιξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα”. 

 
 

2. Σταυρέλης Χρήστος (παθολόγος & υπεύθυνος κλινικής COVID στο Βοστάνειο Νοσοκομείο) με θέμα “Post-COVID και Αθλητισμός”. 

 
 

Ακόμη ευχαριστίες μέσω βίντεο θα στείλει μέσω βίντεο η Παράσχου Μιχαέλα (με καταγωγή από το Πλωμάρι και διεθνής ποδοσφαιρίστρια), καθώς προσκλήθηκε, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.


Επίσης θα βραβευτούν  Τιμής Ένεκεν  οι γυναικείες ομάδες  “Σαπφώ Π.Σ.Γ. Μυτιλήνης” και “Π.Α.Σ. Λέσβου” για την προσφορά τους στην Ανάπτυξη και Εξέλιξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στη Λέσβο 

Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε και εσείς στο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου στο οποίο ..κανείς δεν χάνει παίξει δεν παίξει...