Από σήμερα η καρδιά του Λεσβιακού αθλητισμού χτυπάει στο OLYMPICO- Ξεκίνησε το 1ο ΦΕƩΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟƩΦΑΙΡΟΥ



Ντιµπέιτ, εκλογές, κόµµατα και κάλπες ξεχάστε τα. Από σήµερα και για όλο το καλοκαίρι «βγάζουµε»κυβέρνηση και παίζουµε µπάλα στο OLYMPICO FUN PARK και στο 1ο ΦΕƩΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟƩΦΑΙΡΟΥ που ξεκίνησε ήδη µε τις κληρώσεις την Παρασκευή του τουρνουά µη ενεργών ποδοσφαιριστών άνω των 32 ετών. Ʃτις εγκαταστάσεις του Olympico πραγµατοποιήθηκε η τελετή έναρξης και η κλήρωση παρουσία πλήθος κόσµου σε µια πραγµατική γιορτή. Επίτιµοι καλεσµένοι της εκδήλωσης αυτής ο Θεόδωρος Παχατουρίδης, τον οποίον βράβευσε ο Πρόεδρος της ΕΠƩΛ Παντελάιων Βερρής, ο Ανέστης Αγρίτης ο οποίος τιµήθηλε από τον Κλεάνθη Μανιάτη και ο Βασίλης Καιλής, τον οποίον βράβευσε ο Ʃπύρος Διαµαντίδης.

Ʃτο αγωνιστικό κοµµάτι, στο τουρνουά δήλωσαν συµµετοχή 8 οµάδες, ΜΠΕΚΡΟΥΖΕΙΡΟ

ΓΕΡΟΛΥΚΟΙ fc

BETEΡΑΝΟΙ ΛΕƩΒΟΥ

FEDEX

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΕƩΒΙΑΚΟΥ

ΤΑ ΤΡΕΝΑ

ΟΙ ΤΙΤΑΝΕƩ

IPA ΛΕƩΒΟΥ

Οι οµάδες χωρίστηκαν σε δυο οµίλους. Ο πρώτος περιλαµβάνει ΤΙΤΑΝΕƩ ,FEDEX ,ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΕƩΒΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ και ο δεύτερος ΓΕΡΟΛΥΚΟΙ FC ,ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΕƩΒΙΑΚΟΥ ,ΜΠΕΚΡΟΥΖΕΙΡΟ ΚΑΙ IPA ΛΕƩΒΟΥ.

Από κάθε όµιλο προκρίνονται στην επόµενη φάση τρείς οµάδες οι οποίες θα σχηµατίσουν έναν όµιλο έξι οµάδων όπου θα αγωνιστούν για τρείς εβδοµάδες. Ʃτην συνέχεια οι τέσσερις πρώτες οµάδες θα αναµετρηθούν σε ηµιτελικούς και στους δυο τελικούς. Ʃτόχος των διοργανωτών είναι να διεξαχθούν όσο περισσότερες αναµετρήσεις, να αγωνιστούν όλοι οι συµµετέχοντες, να χαρούν την συµµετοχή και το παιχνίδι και να απολαύσει ο κόσµος όµορφο θέαµα µακριά από σκοπιµότητες.

Μείνετε συντονισµένοι και ακολουθήστε µας στα Social Media για να ενηµερώνεστε για τις ώρες των αγώνων και τα αποτελέσµατα. 

Γιατί φέτος το καλοκαίρι είναι Fun…

Υπεύθυνος Διοργανώσεων: Θοδωρής Γιακαλής