Δημοσκόπηση LesvosPost.com: “Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις εκλογές που έρχονται;”-Ψηφίστε και κοινοποιήστε το


Η Ελλάδα προετοιμάζεται για τις επερχόμενες εκλογές και η ιστοσελίδα “LesvosPost.com” ανακοινώνει τη διοργάνωση μιας δημοσκόπησης για να μελετήσει τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

Η δημοσκόπηση αυτή έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι εκλογές αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την πολιτική ζωή της χώρας.

Η δημοσκόπηση ξεκινά από σήμερα 12 Μαΐου και θα διαρκέσει έως 18 Μαΐου.

Η σειρά των κομμάτων έχει μπει με βάση την εκλογική δύναμη των κομμάτων αλλά και τις τελευταίες μετρήσεις στις δημοσκοπήσεις.

Η δημοσκόπηση αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και το κόμμα που θα αναδειχθεί στις φετινές εκλογές, θα κληθεί να λάβει σοβαρές αποφάσεις για να υπάρξουν οι κατάλληλες ισορροπίες στο εσωτερικό της χώρας αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο lesvospost.com, την Πέμπτη 18 Μαΐου

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δημοσκόπηση αυτή δεν γίνεται με επιστημονικά κριτήρια αφορά τους αναγνώστες του lesvospost.com που επέλεξαν να ψηφίσουν και φυσικά σε καμιά των περιπτώσεων δεν μπορεί να υπολογιστεί σαν εργαλείο, για την αποκομιδή ασφαλών συμπερασμάτων. Μπορείτε να ψηφίσετε είτε από κινητό είτε υπολογιστή.

Εφαρμόστηκε block ip / cookies 7 ημερών. Η δημοσκόπηση πραγματοποιείτε μέσω της έγκυρης διαδικτυακής εταιρείας δημοσκοπήσεων Crowdsignal

 

Μην χάνετε χρόνο, περιμένουμε να σας ακούσουμε συμμετέχοντας στην δημοσκόπηση.


Οι εξελίξεις βρίσκονται πλέον στα χέρια των πολιτών!!!