Lesvos Trail διεθνείς αγώνες δρόμου βουνού για έκτη φορά στην Λέσβο


Μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη, έρχεται για τους λάτρεις των αγώνων δρόμου - βουνού την Κυριακή 28 Μαΐου 2023. 


Το 6ο Lesvos Τrail δείχνει στον κόσμο την μοναδικότητα των καταπληκτικών διαδρομών μέσα από τα μονοπάτια του ορεινού όγκου του Λεπετύμνου – Συκαμιάς, και γιορτάζει την φύση και τον αθλητισμό στην μοναδική Λέσβο. 


Ο κορυφαίος αγώνας της διοργάνωσης το LESVOS TRAIL 15km, απευθύνεται στους αθλητές και τους λάτρεις του δρόμου βουνού, οι οποίοι αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία σε ανυπέρβλητης ομορφιάς φυσικά τοπία και στα μονοπάτια που διατρέχουν τον ορεινό όγκο του Λεπετύμνου. 


Ακολουθούν σε ένταση αλλά μικρότερης διάρκειας, το LEPETYMNOS RUN 6km και ο παιδικός αγώνας LEPETYMNOS RUN KIDS 1km, όπου δημιουργούν διαφορετικές και αξέχαστες αναμνήσεις για όλη την οικογένεια. 


Οι εγγραφές συνεχίζονται!!! Επωφεληθείτε από την έκπτωση εγγραφής μέχρι 10 Μαίου!! 


Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και για τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των αγώνων www.lesvostrail.eu 


Για όσους θέλουν να πάρουν μέρος σαν εθελοντές στον αγώνα μπορούν να το δηλώσουν στο παρακάτω link συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής: https://lesvostrail.eu/volunteers/ 


Το 6ο Lesvos Trail διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λεπετύμνου. 


Έχει την αιγίδα και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου και στηρίζεται δυναμικά από φορείς και χορηγούς. 


Τεχνικός Σύμβουλος των αγώνων είναι το Lesvos Ride.