Τι πρέπει να γνωρίζετε για το στοίχημα στις ιπποδρομίες

Οι προβλέψεις για τον ανταγωνισμό των αλόγων ξεκίνησαν με τους πρώτους πράκτορες στοιχημάτων. Τέτοια στοιχήματα υπάρχουν εδώ και περισσότερα από τριακόσια χρόνια. Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν σε ιπποδρομίες στο https://sportaza.com/gr/horse-racing θα πρέπει να γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες αυτών των στοιχημάτων. 


Βασικές πληροφορίες 


Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε όταν στοιχηματίζετε σε ιπποδρομίες είναι το εξής: 


1. Ένας μεγάλος αριθμός παραγόντων επηρεάζει το αποτέλεσμα μιας ιπποδρομίας. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι καιρικές συνθήκες, η κάλυψη, η εμπειρία και το βάρος του αλόγου και του αναβάτη, καθώς και το ύψος των εμποδίων. 

2. Πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα, πρέπει να προσδιορίσετε την τρέχουσα φόρμα του ιπποδρόμου. Τα περισσότερα γραφεία στοιχημάτων παρέχουν λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για όλα τα άλογα της κούρσας. 

3. Η σειρά στοιχημάτων για ιπποδρομίες είναι περιορισμένη σε ορισμένα γραφεία στοιχημάτων. Στον ιππόδρομο, η γραμμή στοιχημάτων περιέχει συνήθως περισσότερα αποτελέσματα. 

4. Συχνά τα πρακτορεία στοιχημάτων δέχονται στοιχήματα σε ιπποδρομίες με μεγάλα όρια. Αυτό οφείλεται στη δημοτικότητα του αθλήματος μεταξύ των παικτών του στοιχήματος στην Ευρώπη. 

 
 

Είδη στοιχημάτων 


Υπάρχουν διάφοροι τύποι στοιχημάτων: 


1. Στο νικητή του αγώνα. Είναι επίσης δυνατό να στοιχηματίσετε ότι το άτι δεν θα κερδίσει τον αγώνα. 

2. Στο ότι ένας συμμετέχων θα μπει στην πρώτη 3άδα. Είναι επίσης δυνατό να προβλέψετε ποιος θα τερματίσει στην πρώτη 4άδα, στην πρώτη 6άδα. 

3. Στο ότι 2 άλογα θα τερματίσουν στην 1η και 2η θέση του αγώνα. 

4. Μονομαχία. Πρέπει να προβλέψετε ποιος από τους 2 διαγωνιζόμενους θα τερματίσει πρώτος το αγώνισμα. 

5. Τερματισμός. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίκτης του στοιχήματος προβλέπει - ο συμμετέχων θα περάσει ολόκληρη την απόσταση χωρίς να σταματήσει. 


Συμβουλές για την πρόβλεψη 


Πριν από την τοποθέτηση στοιχήματος σε ιπποδρομίες είναι απαραίτητο να διαβάσετε το δελτίο αγώνα. Αυτό προέρχεται από το γραφείο του πράκτορα στοιχημάτων. Ο χάρτης δείχνει τις τελευταίες επιδόσεις των αλόγων. Αυτό επιτρέπει την αξιολόγηση της τρέχουσας φόρμας των συμμετεχόντων. Επιπλέον, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές: 

1. Λάβετε υπόψη τις αποστάσεις που διανύει ο αγωνιζόμενος. 

2. Ελέγξτε την ημερομηνία του προηγούμενου αγώνα. Οι σπρίντερ χρειάζονται ξεκούραση μεταξύ των αγώνων. Καλό είναι ο τελευταίος αγώνας του σπρίντερ να έχει γίνει τουλάχιστον πριν από 4-5 εβδομάδες. Οι σπρίντερ δεν χρειάζονται πολύ ξεκούραση μεταξύ των αγώνων. 

3. Ελέγξτε το βάρος του αναβάτη. Όσο χαμηλότερο είναι το βάρος του ατόμου, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει ο ιππέας να κερδίσει. 

4. Καθορίστε τι είδους επιφάνεια έχει το γήπεδο. Υπάρχουν άλογα των οποίων τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το είδος της επιφάνειας. 

5. Μην ποντάρετε σε όλους τους αγώνες στη σειρά. Αυτό μειώνει την ποιότητα της ανάλυσης και οδηγεί σε γρήγορη απώλεια του κεφαλαίου. 


Τακτικές πρόβλεψης για τους αγώνες 


Στις ιπποδρομίες, όπως και σε άλλους αθλητικούς κλάδους, δεν υπάρχουν τακτικές πρόβλεψης που να εγγυώνται τη νίκη. Ωστόσο, υπάρχουν στρατηγικές που είναι κοινές μεταξύ των παικτών του στοιχήματος. Υπάρχουν 3 κύριες τακτικές που ξεχωρίζουν. 


Στοίχημα έναντι φαβορί 


Η τακτική περιλαμβάνει την τοποθέτηση στοιχημάτων εναντίον όλων των συμμετεχόντων, η νίκη των οποίων αξιολογείται με αποδόσεις μικρότερες του 2. Όσο περισσότεροι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν στην εκδήλωση, τόσο το καλύτερο. Είναι καλό αν η πίστα έχει κακή κάλυψη - αυξάνει τις πιθανότητες να πέσει το φαβορί. 


Ολλανδική στρατηγική 


Βρείτε έναν αγώνα όπου δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι πιθανότητες νίκης των διαγωνιζομένων πρέπει να ξεκινούν από το 4. Επιλέξτε 3-5 αγωνιζόμενους με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά όχι τον κύριο διεκδικητή. Για να υπολογίσετε το ποσό που πρέπει να ποντάρετε σε έναν ίππο κούρσας, διαιρέστε τις πιθανότητες νίκης του με το άθροισμα των πιθανοτήτων του. Διαιρέστε το αποτέλεσμα με το τραπεζικό κεφάλαιο. Το άθροισμα των πιθανοτήτων ισούται με το αποτέλεσμα της διαίρεσης του ενός με κάθε μία από τις πιθανότητες. 


«Έναρξη της ημέρας» 


Είναι μια ιδιαιτερότητα στον ανταγωνισμό των αλόγων - τα νεαρά ζώα λαμβάνουν μέρος στα πρωινά αγωνίσματα. Ανάμεσά τους, υπάρχουν φαβορί που συχνά ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των μπουκμέικερς. Οι αποδόσεις για την επιτυχία αυτών των δρομέων ξεκινούν από το 2. Ο παίκτης του στοιχήματος μπορεί να τοποθετήσει ένα αρκετά επικερδές στοίχημα με υψηλές πιθανότητες νίκης, για να αποκομίσει ένα ικανοποιητικό κέρδος.