Ευχαριστήριο Μήνυμα από τον Ιππικό Όμιλο Αίολος


Ο Ιππικός Σύλλογος Αίολος συμμετείχε στην 20η Πανελλήνια Ιππική παρέλαση που έγινε στην Ανδραβίδα την αλογόπολη του Ηλειακού Κάμπου. Φέτος τα άλογα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ήταν συνολικά πάνω από 65 με άλογα σπάνιας ομορφιάς και διαφόρων φυλών, με αναβάτες που ταξίδεψαν ως την Ανδραβίδα  από όλη την Ελλάδα ακόμα και από νησιά του Αιγαίου και προσέφεραν με την παρουσία και  τις ασκήσεις Ιππικής δεξιοτεχνίας τους, ένα υπέροχο θέαμα στον κόσμο που κατέκλυσε την πόλη, ζωντανεύοντας ταυτόχρονα και την τοπική αγορά.



Τα άτομα που εκπροσώπησαν το νησί της Λέσβου από τον Ιππικό Σύλλογο Αίολος ήταν οι Σταυρός Καπούτσος και ο Χατζηπαναγιώτης Ευστράτιος η οποίοι χάρης την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα τον περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη, τον αντιπεριφερειάρχη κ Κουρσουμπα, και την κ. Ντίνα Λεωνιδάκη τους δόθηκε 40% έκπτωση για να μεταφερθούν τα άλογα και εκείνοι στην Ανδραβίδα.



Το νησί της Λέσβου ακούστηκε πάρα πολλές φορές από την Εκφωνήτρια και ο κόσμος καταχειροκροτήσαν τα αλόγα τα οποία χορέψαν σε ρυθμούς του παραδοσιακού μας τραγουδιού.