Κυριάκος Μητσοτάκης: Πιστός στις δεσμεύσεις μου πάμε για δεύτερες εκλογές με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας


“Με τη συμμετοχή των αποδήμων να αποτελεί ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Ευχαριστώ από καρδιάς τα εκατομμύρια Ελληνίδων και Ελλήνων που ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία μεγάλο νικητή. Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό. Είμαι περήφανος και συγκινημένος για το εντυπωσιακό ποσοστό. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος είναι παραπάνω από σαφής. Οι πολίτες θέλουν ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας. Χρειάζονται κυβέρνηση που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και μπορεί να τις πραγματοποιήσει. Από αύριο θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες. Ο πολιτικός σειμός μας καλεί όλους να επιταχύνουμε τη διαδικασία για οριστική κυβερνητική λύση στον τόπο. 

Σήμερα κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Θα τον διανύσουμε πάλι μαζί. Με οδηγό την αλήθεια και την ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική, χωρίς αλαζονεία και έπαρση που προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχτώ. 

Συνεχίζουμε, προχωράμε σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά” 

Ο κόσμος που είναι συγκεντρωμένος στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς ανυπομονούσε για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, φωνάζοντας “έλα έξω αρχηγέ!”.