Εθνική Ελλάδος: Αυτούς κάλεσε ο Πογιέτ, εκτός ο Φορτούνης!


Η ΕΠΟ ενημέρωσε για τους παίκτες που θα βρεθούν στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία και ανάμεσα σ' αυτούς δεν βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης. 

Η είδηση για την απουσία του Κώστα Φορτούνη από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή (26/05) με την λίστα των παικτών που ανακοίνωσε η ΕΠΟ πως θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία για τους αγώνες της Ελλάδας κόντρα σε Ιρλανδία (16/06 - εντός) και Γαλλία (19/06 - εκτός) για τα προκριματικά του Euro 2024. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γνωστοποίησε πως την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος στις οποίες αρχικά θα συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας. 

Από την 1η Ιουνίου θα ενταχθούν σ' αυτούς και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας εξαιτίας της συμμετοχής τους στον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: 

«Την Δευτέρα 29 Μαΐου αρχίζει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και την Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France). 

Τηv προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας. 

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας».