Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Κούνιας στο Ακράσι


Για ΕΝΔΕΚΑΤΗ χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου Λέσβου διοργάνωσε την Γιορτή της Κούνιας. Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν ένα μέρος της Γιορτής της Κούνιας, που έγινε την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στην πλατεία του χωριού μας το ΑΚΡΑΣΙ. 

 
Δείτε στην στολισμένη κούνια με λουλούδια, το κέφι, η όρεξη για χορό, ….οι ψησταριές που στήθηκαν από μέλη του συλλόγου, και η ζωντάνια, που έδειξαν ότι η Γιορτή της Κούνιας είχε μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη φορά.

 

Επίσης αυτό που είχε μεγάλη επιτυχία και άξιζε τον κόπο ήταν  τα τραγούδια της κούνιας Είπαμε τραγούδια της Λαμπρής, της Πρωτομαγιάς. του έρωτα και της αγάπης. Τα τραγούδια αυτά τραγουδήθηκαν από την αυτοσχέδια χορωδία που σχηματίστηκε εθελοντικά. Επίσης ήρθε πάρα πολύ κόσμος Ακρασιωτες και φίλοι του Συλλόγου μας από άλλα μέρη της Λέσβου και μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ. Παράλληλα φέτος υπήρχε και ζωντανή ορχήστρα και τους οποίους μουσικούς θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, όπως επίσης και το καφενείο που εξυπηρέτησε τον κόσμο. 

 
Επισης ευχαριστίες και στον κ. Κώστα Λινάρδο ο οποίος μας παραχώρησε το γαϊδουράκι του για να κάνουν βόλτες τα μικρα και μεγαλα…. παιδάκια.


Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ όσους βοήθησαν για να γίνει η Γιορτή αυτή και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Γιορτή της Κούνιας και τέλος τους δημοσιογράφους που ήρθαν από την Μυτιλήνη για να καλύψουν την γιορτή μας. 


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ