Τελικός Κυπέλλου: Ανοιχτό να μην γίνει το ματς στο AEL FC Arena | Και γιατί όχι ο Ταρλάς ?


Ο Δήμος Λαρισαίων αναμένεται να απαντήσει - αρνητικά εκτός απροόπτου - την Τετάρτη στην ΕΠΟ στο σχετικό αίτημά της ενώ επί τάπητος τίθεται το γήπεδο της Λαμίας για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου. 

Η ΕΠΟ όπως αναμενόταν να συμβεί έστειλε στην Αστυνομία αλλά και τη Δημοτική Αρχή επιστολή με την οποία ζητά την παραχώρηση του AEL FC Arena για τον... πολύπαθο - όπως έχει εξελιχθεί το story - τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Το AEL FC Arena φαίνεται πως έχει κάποια ζητήματα ασφαλείας αλλά πρακτικά τον πρώτο και βασικό λόγο για το εάν θα γίνει ή όχι εκεί ο τελικός τον έχει η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση. 

Τώρα σε σχέση με τον Δήμο Λαρισαίων που πρακτικά δεν έχει δικαιοδοσία αλλά έχει ερωτηθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα σταλεί μία απαντητική επιστολή στην ΕΠΟ την Τετάρτη που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αρνητική. Που θα αναφέρει ότι από μέρους του δεν θα ήθελε να γίνει εκεί αυτός ο αγώνας.  

Μήπως να προταθεί στην ΕΠΟ από τους αρμόδιους του αθλητισμού στον Δήμο Μυτιλήνης ο τελικός να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης να ξανά γεμίσει ο ‘’Ταρλας’’ για ένα τόσο σημαντικό αγώνα που δεν υπαρχει γηπεδο να γίνει??