Σύντομη ιστορία της Red Tiger


 Η Red Tiger δεν είναι τόσο παλιά όσο τα μεγάλα ονόματα του κλάδου, όπως η Playtech ή η NetEnt, καθώς η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε μόλις το 2014. 

  

Αλλά αυτός ο πάροχος παιχνιδιών είναι πολύ πιο έμπειρος από ό,τι ίσως νομίζετε. Η Red Tiger δημιουργήθηκε από μερικούς πολύ έμπειρους και ταλαντούχους προγραμματιστές παιχνιδιών, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε πολύ παίζοντας τα παιχνίδια τους στη Rabona https://rabona.com/gr/. 

  

Ακόμα και μια πρόχειρη ματιά στον ιστότοπο της Red Tiger είναι αρκετή για να δείτε πόσο επαγγελματική και πελατοκεντρική είναι αυτή η εταιρεία. 

  

Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Red Tiger ανέβηκε γρήγορα στην κορυφαία κατηγορία προγραμματιστών και ανέπτυξε γρήγορα μια πολύ ευρεία πελατειακή βάση. 

  

Δεν υπάρχει τίποτα για να παραπονεθείτε όσον αφορά τη σοβαρότητα και την ασφάλεια, καθώς η Red Tiger πληροί τις αυστηρές νομικές απαιτήσεις πολλών γνωστών αρχών τυχερών παιχνιδιών, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία διαθέτει πολλές άδειες τυχερών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένης της άδειας από την Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου. 

  

Όλα τα παιχνίδια της Red Tiger αναπτύσσονται σε σύγχρονη μορφή HTML5 και βελτιστοποιούνται για διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα. 

  

Επιπλέον, η μορφή HTML5 εγγυάται ταχύτερο χρόνο φόρτωσης για τα παιχνίδια της Rabona και σας επιτρέπει επίσης να τα απολαμβάνετε απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε. 

  

Τα τελευταία παιχνίδια από την Red Tiger Gaming 

 
 

Η γκάμα παιχνιδιών της Red Tiger αυξάνεται σχεδόν καθημερινά, καθώς εργάζεται συνεχώς πάνω σε νέους τίτλους. Παρόλο που έχουν αναπτύξει αρκετά επιτραπέζια παιχνίδια, η κύρια εστίασή τους εξακολουθεί να είναι στους κουλοχέρηδες. 

  

Μερικά από τα νεότερα παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι τα εξής: 

  

●  Vicky Ventura; 

●  Devil's Number; 

●  Mystery Reels Megaways; 

●  Lucky Easter; 

●  Jack in a Pot; 

●  Ninja Ways; 

●  Tiki Fruits. 

  

Οι καλύτεροι κουλοχέρηδες της Red Tiger Gaming 

  

Τα παιχνίδια της Red Tiger είναι από τα πιο δημοφιλή μεταξύ των παικτών της Rabona εδώ και χρόνια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους κουλοχέρηδες, οι οποίοι όχι μόνο φαίνονται υπέροχοι αλλά υπόσχονται και τεράστια κέρδη. 

  

Μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια από αυτόν τον προγραμματιστή περιλαμβάνουν: 

  

Οι τρεις σωματοφύλακες 

  

Πιθανότατα ο πιο δημοφιλής κουλοχέρης από την Red Tiger βασίζεται στη γνωστή ιστορία των τριών σωματοφυλάκων. 

  

Παρόλο που το παιχνίδι φαίνεται αρκετά απλό με την πρώτη ματιά, μπορείτε γρήγορα να καταλάβετε γιατί είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ των παικτών. 

  

Σύμφωνα με το όνομά του, το παιχνίδι είναι εξοπλισμένο με 3 διαφορετικά μπαλαντέρ και μπόνους, τα οποία αυξάνουν πάρα πολύ τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. 

  

Ο τυχερός μάγος 

  

Αν σας αρέσουν οι απλά σχεδιασμένοι κουλοχέρηδες, τότε ο τυχερός μάγος ταιριάζει σίγουρα στο γούστο σας. Η Red Tiger δεν το παράκανε με τον γραφικό σχεδιασμό αυτού του παιχνιδιού, αλλά σε αντάλλαγμα, ήταν εξοπλισμένο με μια σειρά από ενδιαφέρουσες λειτουργίες που αποδείχθηκαν εξαιρετικά προσοδοφόρες. 

  

Μπορείτε να σχηματίσετε νέους νικηφόρους συνδυασμούς σε 40 σταθερές γραμμές πληρωμής και τόσο το σύμβολο wild όσο και το σύμβολο scatter θα σας βοηθήσουν σε αυτό. 

  

Mega Dragon 

  

Ο νέος κουλοχέρης της Red Tiger με την ονομασία Mega Dragon βρήκε αμέσως πολλούς θαυμαστές. Το πρώτο πράγμα που σας κάνει εντύπωση σε αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα τα υπέροχα γραφικά και η ανατολίτικη μουσική που ακολουθεί την περιστροφή των τροχών. 

  

Αλλά το καλύτερο πράγμα στον κουλοχέρη Mega Dragon είναι το προοδευτικό τζάκποτ, το οποίο μπορεί κυριολεκτικά να σας λούσει με χρήματα.