Ευχαριστήριο Μήνυμα από την Οικογένεια του Εμμανουήλ Αμπουλού


Η οικογένεια του Εμμανουήλ Αμπουλού, ο οποίος τόσο ξαφνικά και αδόκητα έφυγε από κοντά μας, επιθυμεί να εκφράσει τα ευχαριστήριά της στους παρακάτω φορείς και ενώσεις, για το γεγονός ότι στάθηκαν αρωγοί στο πόνο και στην ανείπωτη θλίψη που βίωσε αυτές τις στιγμές.


Απευθύνει θερμά ευχαριστήρια στις παρακάτω ενώσεις και φορείς: 

 
1) Στους ιερείς οι οποίοι ετέλεσαν την εξόδιο ακολουθία. 

 
2)Στο Βοστάνειο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, στη ΜΕΘ, στη χειρουργική ομάδα υπό τον ιατρό κ.Μαρίνο, στο τμήμα αιμοδοσίας, για την συγκινητική και υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να κρατηθεί στη ζωή ο Εμμανουήλ Αμπουλός.


Επίσης ευχαριστήρια απευθύνονται στους διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι άμεσα συνέτρεξαν προς βοήθεια του εκλιπόντος δασκάλου. 

 
3)Στο τμήμα τροχαίας Μυτιλήνης για το γεγονός ότι βοήθησε αποτελεσματικά στην προετοιμασία της κηδείας μέσα από τις σχετικές διαδικασίες. 

 
4)Η οικογένεια ευχαριστεί ολόθερμα τις εκπαιδευτικές, πολιτικές αρχές του τόπου, όπως και τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας οι οποίοι παρευρέθησαν στην κηδεία του εκλιπόντος δασκάλου. 

 
5)Επίσης η οικογένεια ευχαριστεί τις ενώσεις συνταξιούχων (Πανελλήνια και τοπική) για την αμέριστη συμπαράσταση και την κατάθεση στεφάνου.


6)Ευχαριστήρια επίσης απευθύνονται σε όλες και όλους τους αιμοδότες οι οποίες συνέτρεξαν να προσφέρουν ό,τι πιο πολύτιμο διαθέτει ο άνθρωπος για την σωτηρία του εκλιπόντος Εμμανουήλ Αμπουλού. 

 
7)Τέλος ευχαριστήρια αποδίδονται σε όλες και όλους, όσοι παρευρέθησαν στην εξόδιο ακολουθία, συμπαραστεκόμενοι στον πόνο της οικογενείας, καθώς και σε όλες και όλους που κατέθεσαν στέφανο ή έδωσαν χρήματα στη μνήμη του εκλιπόντος δασκάλου.