Κύπελλο Ελλάδας: Όχι της κυπριακής Αστυνομίας στη φιλοξενία του τελικού


Αρνητική ήταν η απόφαση της ηγεσίας της Κυπριακής Αστυνομίας στο αίτημα των ΕΠΟ και ΚΟΠ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. 


Παρότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απάντησε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Κύπρο, η Αστυνομία δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Αστυνομίας Κύπρου σχετικά με αίτημα για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο στάδιο ΓΣΠ:


"Σχετικά με το πιο πάνω θέμα, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά, στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στην Κύπρο.


Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης.


Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο.


Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών". 


ΠΗΓΗ : sport24.gr