ΑΙΟΛΙΚΟΣ: "Β' Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ"- Ιστορική πρόκριση στα μπαράζ ανόδου της Γ' εθνικής

Ο Αιολικός υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στο "Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης" για την  τελευταία αγωνιστική της Γ εθνικής στον 4ο Όμιλο σε ένα παιχνίδι με κατάμεστο γήπεδο καθώς η ομαδα της Μυτιλήνης είναι ένα βήμα πριν την άνοδο στην Β εθνικη καθώς έχει ακόμα 10 αγωνίστηκες στα μπαράζ ανόδου όπου ανεβαίνουν οι 4 στις 5 ομάδες.


Ο Πανιώνιος την τελευταία δεκαετία ήρθε αρκετές φορές στη Μυτιλήνη για να παίξει με την ΑΕΛ Καλλονής όπου δεν είχε καλά αποτελέσματα.  


Στις κερκίδες του αγώνα παρευρέθηκαν επίσημοι καλεσμένοι οπως οι Μαμακος , Αθανασίου ,Μπουρνους , Χοχλακα ,Κυτελλης , Τσακίρης , Πιπίνης , Κουφελος κ.α 


Το πρώτο ημίχρονο στον Ταρλα ολοκληρώθηκε με τον Αιολικό να πετυχαίνει το 1ο γκολ στο 30 μετά από ένα ωραίο σουτ του Αποστολόπουλου στην δεξιά πλευρά του τερματοφύλακα του Πανιώνιο.Στο 40’ ο Πανιώνιος ισοφαρίζει μετά από αυτογκόλ από τον Κανελλόπουλο.


Το Δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλές ευκαιρίες. Ο Πανιωνιος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 50’ μετά από ενα σουτ εκτός περιοχής το οποιο κατέληξε στο δοκάρι. Στο 60’  Ο Κώστας Αποστολόπουλος τρυπώνει στην άμυνα του Πανιωνίου, παίρνει το ριμπάουντ από το τρομερό σουτ του Ντινιωτάκη και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. 


Το παιχνίδι τελειώνει με τον Αιολικο να πηγαινει με νίκη στα μπαράζ για την Β εθνική.


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης Ταρλάς"


Αιολικός (Παπασπύρου): Μουζακης, Κανελλόπουλος ,Αρναούτογλου ,Ποτουρίδης ,Gancier,Ναστος , Stevanovic, Μακρής, Αποστολόπουλος, Ντινιωτάκης


Γκολ: 1-0 Αποστολόπουλος (30’) ,1-1 Κανελλόπουλος(40’ Αυτογκολ), 2-1 Αποστολόπουλος (60’)


Φωτογραφίες / Video :Ραφαήλ Αναστάσιος Στεφάνου (Δημοσιογράφος LesvosPost.com)


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ