Ημέρα Κεραμικής στο Δημοτικό σχολείο Λουτρών


Η αυλή και οι αίθουσες του σχολείου μας, πλημμύρισαν από  χρώματα, συναισθήματα χαράς και χαρούμενα χαμογελαστά πρόσωπα! 


Μαθητές και αγαπημένοι συνάδελφοι από τα Δημοτικά Σχολεία του Κάτω Τρίτους, της Λουτρόπολης Θερμής και του Παπάδου  επισκέφτηκαν σήμερα το σχολείο μας και συμμετείχαν σε μια γιορτής συνύπαρξης και δημιουργικής συνεργασίας! 

 
Στα πλαίσια της ημέρας κεραμικής και με τη στήριξη της ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μυτιλήνης , που βοήθησαν στη δημιουργία του μικρού εργαστηρίου κεραμικής στο Σχολείο των Λουτρών, τα παιδιά των παραπάνω σχολείων μαζί με τα παιδιά προσφυγικής προέλευσης που φοιτούν στο σχολείο μας δημιούργησαν τα δικά τους έργα τέχνης! 


Ευχαριστούμε θερμά τις κεραμίστριες  Ζέτα Γεροντιδάκη, Βασίλα Μάγδα και Σταμάτη Ευθυμία που με μεγάλη υπομονή και αγάπη μύησαν τα παιδιά μας στην τέχνη της κεραμικής. 


Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο του χωριού μας κ. Βασίλη Μαμώλη και το Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και τη στήριξαν με κάθε τρόπο. 

Μα πάνω από και πρώτα από όλα ευχαριστούμε τα παιδιά μας που σήμερα μας έδωσαν μαθήματα συνύπαρξης και συνεργασίας και απέδειξαν στην πράξη και χωρίς καμιά προσπάθεια, πως οι διαφορετικές κουλτούρες είναι για να κάνουν τον κόσμο πολύχρωμο!