Πασχαλινές δράσεις στο Νηπιαγωγείου Μεσαγρού


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πασχαλινές δράσεις του Νηπιαγωγείου Μεσαγρού, που έλαβαν χώρα το Σάββατο 1 Απριλίου. Όλα ξεκίνησαν με ένα διαφορετικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού. Μικροί και μεγάλοι πήραν την τσάντα με το χάρτη τους και ξεχύθηκαν στο χωριό για να ανακαλύψουν 5 ξωκλήσια. Κάθε ξωκλήσι και ένας γρίφος.


Κάθε γρίφος και ένα κρυμμένο αβγό με δοκιμασία. Νικήτρια η ομάδα «Μπαμπούλας ΑΕ», η οποία κατέφθασε πρώτη πίσω στο σχολείο έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία και τις 5 δοκιμασίες.


Ακολούθησαν εργαστήρια ζαχαροπλαστικής από τους σεφ Ασιδέρη Παναγιώτη και Γεωργέλλη Αντώνη, με πασχαλινά κουλουράκια για τους μικρούς φίλους και με πασχαλινά τσουρέκια για τους μεγάλους. Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παράσταση κουκλοθεάτρου «Ο Λαγός και η Χελώνα».

 

Παράλληλα υλοποιούνταν εργαστήρια πασχαλινών καρτών και λαμπάδων, ενώ υπήρχαν πάγκοι με λιχουδιές και ροφήματα. Οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου Μεσαγρού και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστούν θερμά όσους συντέλεσαν για την επίτευξη αυτού του άρτιου αποτελέσματος.


Καλό Πάσχα σε όλους!