Σφήνα Βαλεση με υποψηφιότητα για δήμαρχος στον Δημο Μυτιλήνης



Νέα δεδομένα προκύπτουν όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου καθώς μια καινούργια υποψήφιοτητα έρχεται να ανατρέψει το μέχρι σήμερα διαμορφωμένο σκηνικό. 

Αυτή είναι του σημερινού ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Βαλεση ο οποίος την προσεχή Δευτέρα θα ανακοινώσει σε συνέντευξη τύπου την κάθοδο του ως επικεφαλής συνδυασμού για τον Δήμο Μυτιλήνης. Η ρίξη του με την παράταξη Κύτελη και οι διαφωνίες που έχουν υπάρξει κατά καιρούς με τον Παναγιώτη Χριστόφα με τον οποίον είχε συμφωνήσει να κατέλθει ήταν τα στοιχεία που μέτρησαν ώστε να αποφασίσει να κατέλθει ως επικεφαλής συνδυασμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται, μαζί του στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο Ξενοφών Αυγερινός Πρόεδρος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μυτιληνης, γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης και άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού. Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την κάθοδο του ωστόσο δήλωσε με νόημα ότι κάποιοι θα πρέπει ήδη να αρχίσουν να ανησυχούν...


Και του χρόνου Καλό μήνα......