Ευκαιρία ανάκαμψης για Γκλάντμπαχ κι ένα G/G που διπλασιάζει


Πέρασε το ευρωπαϊκό τριήμερο, δράση και πάλι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Αναμετρήσεις σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία, ενώ υπάρχει «σφήνα» και από Κύπρο.


ΑΠΟΕΛ – Πάφος (19:00)


Ξεκινάμε με Κύπρο και τα πλέι οφ, με τον ΑΠΟΕΛ να προέρχεται από το 1-1 κόντρα στην Ομόνοια και πλέον να χάνει την ευκαιρία να διατηρήσει μεγαλύτερη απόσταση από τους διώκτες του. Αντιμετωπίζει την Πάφο, που βρίσκεται στην 4η θέση κι έχει βλέψεις μέχρι και για τον τίτλο. Άλλωστε στην κανονική διάρκεια είχε εξαιρετικές εμφανίσεις. Προέρχεται βέβαια από 4 σερί ισόπαλα αποτελέσματα (όλα G/G), ενώ σήμερα δεν θα έχει δύο χρήσιμους μέσους (Πέδρο Πελάγιο και Κανέ).


Αμφότερες δεν έχουν σταθερότητα αμυντικά, έτσι θα κρατήσουμε το G/G που βρίσκεται στο 2.00.


941. ΓκλάντμπαχΒέρντερ Βρέμης (21:30) 

Στη Γερμανία η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Βέρντερ και θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω την ήττα 3-0 στη Λειψία. Δεν έχει νίκη και γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια, μάλλον πάει πολύ το συγκεκριμένο αρνητικό στατιστικό. Εξαιρετική η παράδοση κόντρα στη σημερινή αντίπαλο, έχει 7-3-0 στα 10 τελευταία εντός. Η Βέρντερ βρίσκεται σε πτώση. Με 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια, ισοβαθμεί με τη σημερινή αντίπαλο, ωστόσο μόνο κολακευτικό δεν είναι το ότι έχει τη 2η χειρότερη άμυνα (46 τέρματα). 

Ώρα να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, μια χαρά η απόδοση του άσου στο 1.92.


Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!


Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+