Προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης για μαθητές του ΔΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Ξεκινάει η υλοποίηση της Πράξη : «Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)»MIS 5069416, 2.000 εκπαιδευόμενοι από δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το θεωρητικό μέρος των σπουδών τους ως τον Αύγουστο του 2020, ενώ δεν έχουν πραγματοποιήσει το εξάμηνο της πρακτικής άσκησης έχουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν την πρακτική τους (επιδοτείται από το έργο) και να λάβουν την αντίστοιχη πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.


Το έργο υλοποιείται από σύμπραξη φορέων των κοινωνικών εταίρων : ΙΝΕ & ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ, ΙΜΕ/ ΓΣΕΒΕΕ, ΚΑΕΛΕ/ ΕΣΕΕ, καθώς και ΕΟΠΠΕΠ με Δικαιούχο-Συντονιστή Φορέα το ΙΝΕ/ ΓΣΕΕ.  

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους πανελλαδικά (ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ Ι.Ε.Κ., που επιθυμούν να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που ενδιαφέρονται να παρέχουν θέσεις πρακτικής) να επισκεφτούν τον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Πράξης: https://www.e-iekpraktiki.gr/?fbclid=IwAR1TrJoX8dEmSLuP0WlALgDiinCO8_yRIsoJd0MwLxA5FoXHJpysUMLIoEs ώστε να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους, επιλέγοντας την περιφέρεια τους. 
 

Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε τις προσκλήσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για τις περιφέρειες: Ανατολική Μακεδονία / Θράκη & Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία & Βόρειο Αιγαίο και Νότιο Αιγαίο. 


& 

Για το Βόρειο Αιγαίο μπορείτε να απευθυνθείτε στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Βορείου Αιγαίου, Μαρτύρων 6, Χίος ΤΚ 82100, Tηλ: 22710-23550, Fax: 22710-23175, urlhttp://chios.inegsee.grE-mailnorthaegean@reg.inegsee.gr