Επίσκεψη στο ΠΙΚΠΑ από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης


 Χθεςς, Πέμπτη 30 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, επισκέφθηκε το εργοτάξιο των Παιδικών Κατασκηνώσεων Νεάπολης (ΠΙΚΠΑ).

Παρόντες κατά την επίσκεψη ήταν ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Ευάγγελος Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Μυτιλήνη Α.Ε.», Δημοσθένης Χατζηγιάννης, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Κατασκηνώσεων, Δήμητρα Αλεξανδρή, ο Γ.Γ. του Δήμου Μυτιλήνης, Ηρακλής Κουντουρέλλης, ο Γενικός Διευθυντής του Αναπτυξιακού, Τάσος Μπαλής, ο Τεχνικός Διευθυντής, Νίκος Τσολακούδης, ο επιβλέπων Μηχανικός, Στρατής Χατζόγλου, καθώς και ο ανάδοχος του έργου, Αλέξανδρος Ζούρος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης διαπιστώθηκε η πρόοδος των εργασιών, σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου «Εργασίες συντήρησης και επισκευής υποδομών και εξοπλισμού, συντήρησης και επέκτασης πυροσβεστικού δικτύου στις κατασκηνώσεις Νεάπολης», το οποίο, ως γνωστόν, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. 

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση και για το έργο «Αναβάθμιση Η/Μ εγκαταστάσεων και δικτύου πυρόσβεσης στις εγκαταστάσεις Νεάπολης», από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Οι παρευρισκόμενοι, αφού επιθεώρησαν όλους τους χώρους και ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την εξέλιξη των εργασιών.