Βγάζει… μάτι η απόδοση του G/G


Σούπερ ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης», το προτελευταίο της κανονικής διάρκειας, στο φινάλε υπάρχει και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Το δυνατό σημείο της ημέρας

Βαθμολογικά πιο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό, που είναι στους -5β. από την κορυφή. Με νίκη μπαίνει γερά στο κόλπο, με «Χ» διατηρεί ελπίδες, με ήττα ζορίζει πολύ η κατάσταση γι’ αυτόν. Για τον Παναθηναϊκό είναι ευκαιρία να «ξεμπερδεύει» με έναν ανταγωνιστή. Αλλιώς και η ήττα πρώτο θα τον διατηρήσει, τουλάχιστον όσο εκκρεμεί η τύχη του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ.

Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες μοιάζουν να είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο «μεγάλες» νίκες και γενικά το τελευταίο διάστημα διακρίνεται βελτίωση στο παιχνίδι του. Μοναδική παραφωνία η απόδοσή του στα ντέρμπι, με εξαίρεση αυτό του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο, όπου ήταν πραγματικά πολύ καλός. Αρκεί αυτό το δείγμα για τον τόσο έντονο φαβοριτισμό του;

Και ο Παναθηναϊκός βγάζει βελτίωση και φαίνεται να αφήνει πίσω την «κοιλιά» που έκανε από την έναρξη του δεύτερου γύρου μέχρι πριν από λίγα ματς. ΟΚ ο Βόλος που έπαιξε στο τελευταίο ματς δεν είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα, αλλά η δημιουργία φάσεων ήταν στον βαθμό που είχε στο καλό του διάστημα στον πρώτο γύρο. Έχει βοηθήσει πολύ η είσοδος του Μαντσίνι στην ενδεκάδα, αλλά κυρίως το ανέβασμα του Παλάσιος, του οποίου τα γκολ έχουν λείψει από την ομάδα.

Εκτός από την απόδοση του διπλού, βγάζει… μάτι και αυτή του G/G. Ο Ολυμπιακός βγάζει δυναμική εντός έδρας και διαθέτει τους παίχτες για να απειλήσει, αλλά και να σκοράρει. Αμυντικά όμως δεν πείθει σε καμία περίπτωση (ακόμα και από τη Λαμία δέχθηκε δύο καλές ευκαιρίες) και ο Παναθηναϊκός για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του στο ματς πρέπει να ψάξει το γκολ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις