Στην Λέσβο Ο Ν. Μηταράκης


Τη Λέσβο επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη (09/02) ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης στο πλαίσιο της επίβλεψης των έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Αλληλεγγύης.


Ο κ. Μηταράκης θα επισκεφθεί το Δήμο Δυτικής Λέσβου, όπου θα ξεναγηθεί στα υπό εξέλιξη έργα, ανάμεσά τους το νέο γήπεδο 5Χ5 στην Σκάλα Συκαμινέας, η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στον Περιφερειακό της Συκαμινέας και το νέο γήπεδο 5Χ5 στην Λεπέτυμνο.


Στη συνέχεια  ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Δήμο Μυτιλήνης, όπου θα επισκεφτεί το νέο γήπεδο στον Αφάλωνα, παιδική χαρά και έργα ασφαλτόστρωσης στα Πάμφιλα, και μια νέα παιδική χαρά στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας.

 

Κατά τη διάρκεια των περιοδειών, ο κ. Μηταράκης θα συναντηθεί με τους δύο Δημάρχους του νησιού, κ.κ. Ταξιάρχη Βέρρο (Δυτική Λέσβος) και Στρατή Κύτελη (Μυτιλήνη), ενώ θα μεταβεί και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη. 


Τέλος, στις 18:00, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ της Λέσβου στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου