Βραβευση για τον Θανάση Πλάτων από τον Σύλλογο Κέντρων Ξένων Γλωσσών Λέσβου


Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Κέντρων Ξένων Γλωσσών Λέσβου για τη βράβευση του πατέρα μας Θανάση Πλάτων ως επίτιμου προέδρου του Συλλόγου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης παρουσία των μελών του Συλλόγου Λέσβου, εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Π.Ο.Ι.Κ.Ξ.Γ. – PALSO), εκπροσώπων εκδοτικών οίκων, πολλών γονέων και μαθητών. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η βράβευση αριστούχων μαθητών και η ετήσια κοπή πίτας.  

Ο Θανάσης Πλάτων υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος του συλλόγου από το 1991 ως το 1998, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του για την προάσπιση της ποιοτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στο νησί.  

 

Απευθύνουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας και σε όλους εκείνους  που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη αγάπη για τον πατέρα μας, αναρτώντας τα συγκινητικά τους σχόλια στη δημοσίευση της εκδήλωση σε κοινωνικά δίκτυα. 

 

Μερικά από τα σχόλια: 

 

«Πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Πλάτων!!!! Ο πρώτος μου εργοδότης, χάρη στον οποίο έμαθα να αγαπώ τη διδασκαλία... μου έδειξε απίστευτη εμπιστοσύνη στα πρώτα μου βήματα ως εκπαιδευτικός κι αυτό δεν το ξεχνώ... να είστε πάντα καλά κύριε Πλάτων!!» Ι.Μ. 

 

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό να έχω τέτοιο μέντορα στο ξεκίνημα μου σαν εκπαιδευτικός. Μετά από 25 χρόνια ακόμη οι συμβουλές του με ακολουθούν στην δημόσια εκπαίδευση. Θερμά συγχαρητήρια αγαπητέ μας σχολάρχη , γιατί για εμένα θα είστε πάντα ο σχολάρχης μας.» Δ.Χ. 

 

«Ο κύριος Πλάτων είναι μια κατηγορία από μόνος του... 

Οι μοναδικές του ιδέες σε συνδυασμό με τον "τσαμπουκά" να τις κάνει πράξη (σίγουρα με πολλές αντιρρήσεις) δίδαξαν την κοινωνία της Μυτιλήνης τι σημαίνει Να αγαπάς τα παιδιά και να ενδιαφέρεσαι πραγματικά για την εκπαίδευσή τους σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ το μεγάλο μου γιο πολύ τυχερό πού σπούδασε μέσα στο δικό του δημοτικό σχολείο. Να είναι γερός και δυνατός!!!» Σ.Μ. 

 

«Δάσκαλος όχι μόνον της αγγλικής γλώσσας, αλλά και του ήθους και της ευπρέπειας» Β.Φ. 

 

«Ένας εξαιρετικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ αλλά και ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Πρωτοπόρος σε ιδέες με λεπτομέρεια και ποιότητα. Χαίρομαι που τα δυο μου παιδιά αλλά και η σύζυγος αποφοιτήσαν από την σχολή του. Εύχομαι να είναι γερός και δυνατός. Πολλά συγχαρητήρια και την αμέριστη εκτίμηση μου ΚΥΡΙΕ Θανάση.» Α.Κ. 

 

«Congratulations to a superb elite class gentleman innovative in ideas internationally! Our respects & gratitude to his beautiful family, offering a mark of bright future in education, high tech, civilization, creating an new era! God bless you allΝ.Χ. 

 

«Για όλους όσοι είχαμε την τύχη, να μαθητεύσουμε κοντά του, και να τον γνωρίσουμε σαν δάσκαλο, σαν άνθρωπο, σαν επαγγελματία και σαν οικογενειάρχη, αποτελεί παράδειγμα για μίμηση και πρότυπο για ένα καλύτερο μέλλον!» Π.Π.