Ντόρτμουντ με… μυαλό, Ρεάλ Μαδρίτης για… χτίσιμο


Δεύτερη ημέρα στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και η Ντόρτμουντ περιμένει στη… λάβα του γηπέδου της την Τσέλσι. Οι Βεστφαλοί παίρνουν τρομερή ώθηση από το… κίτρινο τείχος (φανατική εξέδρα), αν φανούν έξυπνοι, θα πάρουν σκορ ασφαλείας ενόψει ρεβάνς στο Λονδίνο. Η Ρεάλ δίνει εξ αναβολής παιχνίδι με την ουραγό Έλτσε και θα οδηγηθούμε σε Bet Builder. 


986. Ντόρτμουντ – Τσέλσι (22:00) 

Στο Τσάμπιονς Λιγκ και στη φάση των «16» (1ο ματς, η ρεβάνς στις 7/3), η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τσέλσι, με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα ενόψει του 2ου αγώνα στο Λονδίνο. Σταθερά καλή η ομάδα της Βεστφαλίας, εντός έδρας δυναμώνει και εφαρμόζει πάντα επιθετικό στυλ. Ψάχνεται γενικότερα η Τσέλσι, που προέρχεται από 3 σερί επίσημες ισοπαλίες (οι δύο με 0-0). Στο τελευταίο έφερε 1-1 εκτός με τη Γουέστ Χαμ και η απόσταση από την κορυφή έχει αυξηθεί για τα καλά. Έχει δαπανήσει πολλά χρήματα, αλλά δεν της… βγαίνει ακόμη. 

Με λύσεις στο σκοράρισμα οι γηπεδούχοι, μπορούν να σοκάρουν τους Λονδρέζους, οπότε έστω και οριακά παίρνουμε τον άσο του 2.50. 


987. Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε (22:00) 

Εξ αναβολής αναμέτρηση (για την 21η αγωνιστική) στην Ισπανία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Έλτσε. Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, μιας και κέρδισαν στον τελικό την Αλ Χιλάλ με 5-3. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στο -11 από την Μπαρτσελόνα και είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν με νίκες, αν θέλουν να μειώσουν τη διαφορά. Χωρίς τον Βινίσιους σήμερα λόγω τιμωρίας. Η Έλτσε παραμένει ουραγός με μόλις μία νίκη μετά από 20 αγωνιστικές (1-6-13). Ουσιαστικά η νίκη ήταν της περασμένης εβδομάδας, το 3-1 επί της Βιγιαρεάλ. Έχει κομβικές απουσίες σήμερα (αμυντικός Παλάσιος, μέσος Μασκαρέλ και φορ Μίγια). 

Καμία ένσταση για το ότι φαβορί είναι η Ρεάλ, η απόδοση δεν λέει κάτι, γι’ αυτό και θα πάμε σε bet buider (1 & Οver 2,5 & Ρεάλ Over 5,5 κόρνερ), ώστε να φτάσουμε στο 2.30.


Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!


Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+