Σάλος στη Νόργουιτς από προωθητική ενέργεια που ωθούσε στον στοιχηματισμό! Σφοδρή κριτική


Σφοδρή κριτική δέχθηκε η ομάδα της Τσάμπιονσιπ από τους οπαδούς της λόγω ενός προωθητικού e-mail με προσφορά* στοιχηματισμού.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Γκριμς, ο οποίος συμμετέχει στην εκστρατεία «The Big Step» κατά της διαφήμισης και της προώθησης του στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, δέχθηκε μήνυμα από φίλαθλο της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται σε απεξάρτηση από τον τζόγο. Σε αυτό εξέφραζε την έντονη δυσαρέσκεια του, για την προωθητική ενέργεια της Νόργουιτς.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση του συλλόγου το 2021, σύμφωνα με την οποία αφαίρεσε τον στοιχηματικό του χορηγό από την Ασία, BK8, ζητώντας συγγνώμη για το επιθετικό μάρκετινγκ που αυτός εφάρμοζε.

Το BBC το οποίο είχε πρόσβαση στην προωθητική ενέργεια των «καναρινιών» αναφέρει ότι παρότρυνε τους φιλάθλους της ομάδας να πραγματοποιήσουν εγγραφή στη Spreadex Sports, να τοποθετήσουν ένα ελάχιστο ποντάρισμα και να επωφεληθούν από μία προσφορά*!

Ο Γκριμς ήταν εκείνος που δημοσιοποίησε το γεγονός, χαρακτηρίζοντας την κίνησή αυτή από πλευράς Νόργουιτς ως «απογοητευτική» και «αδικαιολόγητη», σημειώνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η Νόργουιτς δε δείχνει καμία ευαισθησία σε έναν οπαδό της που προσπαθεί να απεξαρτηθεί, ενθαρρύνοντάς τον μάλιστα να στοιχηματίσει.

Η Νόργουιτς, μετά τον σάλο που προκλήθηκε επικοινώνησε με τον απογοητευμένο φίλαθλο προκειμένου να ακούσει τα παράπονα και τις ανησυχίες του.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Πηγή: https://www.foxbet.gr/