Πότε είναι καλή στιγμή να σταματήσετε να στοιχηματίζετε σε έναν κουλοχέρη;


Ο τζόγος είναι πολύ διασκεδαστικός και μπορεί να είναι αρκετά προσοδοφόρος, αλλά όπως κάθε άλλη ευχάριστη δραστηριότητα, μπορεί να γίνει εμμονή και πηγή άγχους αν δεν το διαχειριστούμε σωστά. Αν και η μεγάλη πλειονότητα των τζογαδόρων γνωρίζει καλά πότε πρέπει να το παραιτήσει και να κρατήσει υπό έλεγχο τα συναισθήματά τους, θα υπάρχουν πάντα άλλοι που αγωνίζονται. 

 
Μια βασική αιτία για τα άτομα που αγκιστρώνονται σε διαδικτυακούς casino slots UK είναι ότι σπάνια υπάρχει κάποιος τριγύρω να σας πει να τα παρατήσετε εκτός από τον εαυτό σας. Λόγω της ευκολίας περιστροφής αυτού του κουλοχέρη, τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν εθιστικά και θα πρέπει να προσεγγίσετε προσεκτικά τη βιομηχανία των διαδικτυακών κουλοχέρηδων. Ας δούμε μερικά προειδοποιητικά σημάδια ότι ήρθε η ώρα να βάλετε κάτω το χειριστήριο. 

 
Δεν ενδιαφέρεται για τον κόσμο γενικότερα 


Αν η θέα μιας όμορφης φωτεινής μέρας έξω από το παράθυρό σας δεν σας ενθουσιάσει, ήρθε η ώρα να αφήσετε κάτω τον κουλοχέρη και να ανακαλύψετε ξανά τις χαρές της ζωής έξω. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί αν ξοδεύετε πολύ χρόνο παίζοντας διαδικτυακούς κουλοχέρηδες είναι ότι μπορεί να χάσετε το ενδιαφέρον σας για τον πραγματικό κόσμο. 

Σταματήστε να παίζετε κουλοχέρηδες μόλις νιώσετε ότι αυτό έρχεται. Όσο πιο γρήγορα τερματίσετε τη συνήθεια σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να αποφύγετε μια υποτροπή. 

 
Κουρασμένα μάτια 

 
Είναι γνωστό ότι η παρατεταμένη έκθεση σε μια οθόνη, είτε τηλεόραση, βιντεοπαιχνίδια, είτε διαδικτυακοί κουλοχέρηδες, μπορεί να προκαλέσει σημαντική βλάβη στα μάτια. Μπορεί τα μάτια σας να αρχίζουν να κουράζονται; Ή ίσως έχετε βαρεθεί να ακούτε για το πόσο κόκκινα είναι. Ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο κολλημένοι στην οθόνη σας. 
Θέλετε να διακινδυνεύσετε να χάσετε την όρασή σας μόνο για μερικά διαδικτυακά κουλοχέρηδες; 

 
Αρκετές απώλειες 
Είναι κατανοητό να θέλετε να κάνετε διακοπές από το να παίξετε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες μετά από μια σειρά απωλειών. Αυτό συμβαίνει μόνο μερικές φορές, όμως. Μερικοί άνθρωποι που παίζουν τυχερά παιχνίδια δεν έχουν αυτοέλεγχο, ακόμη και όταν έχουν χρεοκοπήσει. 

 
Ο ψυχαναγκαστικός τζόγος είναι μια ασθένεια ψυχικής υγείας που προκαλεί δομικές αλλαγές στον εγκέφαλο και δημιουργεί επιτακτικούς λόγους για στοιχήματα—σε πολλούς ανθρώπους αρέσει ο τζόγος ως ένας τρόπος χαλάρωσης και διασκέδασης μετά από μια κουραστική μέρα. Ωστόσο, πολλοί τζογαδόροι βλέπουν το gaming ως έναν τρόπο για να κερδίσουν γρήγορα μετρητά, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό. 

 
Όταν ένας παίκτης χάνει, συνήθως συνεχίζει να παίζει μέχρι να κερδίσει. Αντίθετα, κάνουν εικασίες για το επόμενο πιθανό παιχνίδι και λένε ιστορίες για το πόσο κοντά έφτασαν στη νίκη. Προσπαθούν να το πάρουν πίσω αλλά τελικά τα χάνουν όλα. Ονομάζεται «κυνηγώντας απώλειες» όταν οι άνθρωποι το κάνουν αυτό. \


Πιο συχνά νιώθετε κουρασμένοι 

 
Πολλοί άνθρωποι που είναι πραγματικά εθισμένοι στους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες αναφέρουν ότι βιώνουν μια συνεχή αίσθηση κούρασης όταν δεν παίζουν, οπότε αν πέσετε σε αυτήν την παγίδα, πρέπει να τα παρατήσετε αμέσως. Ρωτήστε τον εαυτό σας αν θέλετε να είστε περιορισμένοι στο κρεβάτι ή στον καναπέ σας όποτε δεν παίζετε. Όχι κατά τη γνώμη μας... 
Δεν θα πιστεύατε πόσο καλύτερα μια μικρή άσκηση μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μετά από μια βραδιά παιχνιδιού με κουλοχέρη. 

 
Χάνοντας Σχέσεις 

 
Υπάρχει μια κοινή πεποίθηση ότι ο εθισμός στον τζόγο είναι μια από τις «λιγότερο κοινές» μορφές ψυχαναγκαστικής συμπεριφοράς. Ωστόσο, όπως και άλλες μορφές εθισμού, μπορεί να βλάψει ουσιαστικές σχέσεις. Μπορεί να είναι κουραστικό να αντιμετωπίσετε τη συνήθεια τζόγου ενός μέλους της οικογένειας. Γύρω τους, δεν έχετε μια αίσθηση σωματικής, ψυχικής ή οικονομικής ασφάλειας. Ο εθισμός στον τζόγο μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στις σχέσεις. 
Μόλις γίνουν εμφανή σημάδια εθισμού, οι τζογαδόροι θα πρέπει να μειώσουν ή να σταματήσουν εντελώς. 

 
Απώλεια ελέγχου όταν παίζετε κουλοχέρηδες 

 
Ένα από τα πιο ενδεικτικά σημάδια του πλήρους εθισμού στον τζόγο είναι η αδυναμία να απολαύσετε τη ζωή χωρίς να παίζετε τακτικά κουλοχέρηδες όπως το osrs artio. Η ειλικρινής αυτοπειθαρχία απαιτεί να σταματήσει κανείς την κρύα γαλοπούλα όταν ξέρει ότι είναι ώρα να το κάνει.