Ματσάρα με γκολ στη Βαρκελώνη, «φορτισμένος» άσος στην Τουρκία


Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και Κόνφερενς, με 16 συνολικά αναμετρήσεις. Σπουδαία ζευγάρια, κάποια απ’ αυτά στέκονται άνετα στα… αστέρια. Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μονακό και Σεβίλλη - Αϊντχόφεν είναι… ταμάμ για γκολ. Υπό τη «σκιά» του σεισμού το Τραμπζονσπόρ - Βασιλεία, ισορροπημένες καταστάσεις σε αυστριακό έδαφος.


1006. Τραμπζονσπόρ – Βασιλεία (19:45) 

Ξεκινάμε με Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου η Τραμπζονσπόρ περιμένει στο «σπίτι» της τη Βασιλεία. Η γηπεδούχος δεν αγωνίζεται το τελευταίο 10ημερο λόγω των φονικών σεισμών που έγιναν στη χώρα. Ενδέχεται να εμφανιστούν επηρεασμένοι οι παίκτες, βέβαια, έχει αποδείξει πως εντός έδρας δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους, κατέχοντας αήττητο σερί 29-11-0 (επίσημα ματς). Η Βασιλεία έχει υπηρεσιακό προπονητή (Βόγκελ) και προέρχεται από νίκη 3-1 επί της Σιόν. Στο πρωτάθλημα δεν βρίσκεται στο… πάνω ράφι, μιας και έχει ανισορροπία στα αποτελέσματά της. 

Υπόσχεση νίκης οι γηπεδούχοι, κατάμεστο το γήπεδο, πάμε με τον άσο του 1.85.


1008. Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45) 

Συνεχίζουμε με Γιουρόπα Λιγκ και την απόλυτη ματσάρα. Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε στα… αστέρια, έμεινε πίσω από Μπάγερν και Ίντερ και συνεχίζει στη 2η διοργάνωση, εκεί όπου «φωτογραφίζεται» φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Κυνική στα τελευταία της παιχνίδια, φροντίζει να παίρνει το αποτέλεσμα και να μην προσφέρει θέαμα. Μπουσκέτς και Ντεμπελέ είναι οι απουσίες της. Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τερμάτισε 2η στον 5ο όμιλο), που αποδίδει καλά και αρχίζει να θυμίζει την παλιά καλή ομάδα. Ανταγωνιστικό ρόστερ, με διαθέσιμο τον Καζεμίρο, αλλά όχι τους Μαρτίνες, Ζάμπιτσερ, Έρικσεν και Άντονι. Ματσάρα με τα όλα της, περιμένουμε καλό ρυθμό και γκολ και από τις δύο ομάδες. 

Το G/G προσφέρεται στο 1.75 και θα μπει στις επιλογές μας.


Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!


Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+