Πατάει κορυφή ο Ολυμπιακός, υψηλό Over 2,5 στο Αγρίνιο


Σούπερ μονομαχία στο «ΣΕΦ» μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης, με φόντο φυσικά την 1η θέση της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δυνατό σύνολο, παίρνουν πάντα ώθηση από τους οπαδούς τους και μπορούν να φτάσουν στη νίκη. Στη Σούπερ Λιγκ, η αγωνιστική ανοίγει με το Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα. Δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην άμυνα, αλλά στην καλή τους μέρα βγάζουν «ομορφιές». Ζητάμε γκολ…

Εδώ θα βρεις τα τελευταία αποτελέσματα στοίχημα!

118. Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (20:30)

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο γηπεδούχος προβληματίζει με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, μάλιστα μετράει μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία (1-0-5). Δίκαιη ήττα 4-1 από την ΑΕΚ στο πιο πρόσφατο ματς. Στο -9 η διαφορά από την 6η θέση που βρίσκεται ο Άρης. Ο ΠΑΣ ηττήθηκε οριακά από τον Παναθηναϊκό, δέχθηκε γκολ – πέναλτι στις καθυστερήσεις. «Τέλος» το αήττητο σερί των 4 αγώνων (2-2-0), τη δεδομένη στιγμή δεν απειλείται σχετικά με τις επικίνδυνες θέσεις.

Δύο ομάδες που έχουν θέματα στην άμυνά τους, τη στιγμή που το Over 2,5 βρίσκεται τόσο ψηλά (στο 2.62), οπότε δεν απομένει από το να το τιμήσουμε.

 

5669. Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)

Πάμε στην Ευρωλίγκα και τη μονομαχία του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μία ήττα και μία νίκη στη διοργάνωση. Αποτυχία με Μονακό (64-60) και νίκη 85-83 εκτός επί της Βίρτους Μπολόνια. Είναι πάντως σε καλή κατάσταση και θέλει φυσικά τη νίκη για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ρεάλ μετράει 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, μέσα σ’ αυτές ήταν και τα πρόσφατα διπλά με Ερυθρό Αστέρα (79-59) και Άλμπα (84-77). Ντεκ και Ρούντι Φερνάντεθ επιστρέφουν για τη «Βασίλισσα».

Είναι πολύ δύσκολο ματς, όμως ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως αντέχει σε τέτοιου είδους ματς και με τη δύναμη της έδρας μπορεί να το πάρει και να μας χαρίσει τον άσο του 1.77.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+