Με επιτυχία η κοπη Βασιλοπιτας από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αφάλωνα «Η Αγία Τριάδα»


Μέσα σε μία ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, τον απολογισμό δράσεων για το έτος 2022 και προγραμματισμού δραστηριοτήτων για το 2023 του Συλλόγου μας και της Τοπικής Κοινότητας του Αφάλωνα.


Η αίθουσα του σχολείου γέμισε ασφυκτικά από μέλη, συγχωριανούς και φίλους ανταλλάσσοντας ευχές για μια νέα, δημιουργική, πολιτιστική χρονιά και με την ευχή όλων ο σύλλογος να συνεχίσει τον δραστήριο ρόλο του προς σημαντικό όφελος της τοπικής κοινωνίας.


Ο εφημέριος πάτερ Γεώργιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η Άννα Κουκούλη και έλαβε ως δώρο ένα ασύρματο τηλεφωνο Panasonic.


Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς για την 40’ Smart Τηλεόραση που κέρδισε ο αριθμός 735 η Ελεάνα Μπούζουκα.


Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της κοινότητας Κώστα Κουρογέννης και η Μυρσίνη Γιαννάκα του συλλόγου μας.


Το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι :


Παναγιώτης Κατσαβέλλης, Ευστράτιος Τζιμής και Παναγιώτης Τσακίρης καθώς ο Παναγιώτης Χριστόφας, Βάσω Χοχλάκα, ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Β. Αιγαίου Παπαϊωάννου Ελευθέριος, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομαδας του χωριού μας «Κεραυνός» ο Γρήγορης Κάϊτατζης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Παναγιούδας, Μόριας και Παμφίλων όπως μέλη των εκπολιτιστικών συλλόγων Παμφίλων και Μόριας.