Επίσκεψη Γιάννη Μπουρνού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία


Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του κόμματος, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά και να προσφέρει γλυκά στους εργαζομένους του Πυροσβεστικού Σώματος. 

  

Ο Γιάννης Μπουρνούς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους εργαζομένους της Πυροσβεστικής για την αυταπάρνηση με την οποία ρίχτηκαν στη μάχη για την κατάσβεση της περυσινής καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή Βατερών-Βρίσας και ευχήθηκε τη νέα χρονιά να μην ξαναζήσει η Λέσβος παρόμοια ακραία φαινόμενα.  

 
 

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, ο Γιάννης Μπουρνούς δήλωσε: 

 

«Επιλέξαμε την πρώτη μας επίσκεψη για το 2023 να την κάνουμε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του Σώματος για την προσφορά τους στην κοινωνία και το περιβάλλον και να τους ευχηθούμε τη νέα χρονιά να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τόσο καταστροφικά φαινόμενα, όπως η πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού. Δεν φτάνουν, όμως, μόνο οι ευχές. Το Πυροσβεστικό Σώμα χρειάζεται άμεση ενίσχυση σε προσωπικό. Και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να πιέζουμε το αρμόδιο Υπουργείο μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, ώστε η ενίσχυση της Πυροσβεστικής σε έμψυχο δυναμικό να γίνει πράξη. Κι αν συνεχίσει η απερχόμενη κυβέρνηση να κωφεύει, τότε μια νέα κυβέρνηση, για την οποία αγωνιζόμαστε, θα έλθει σύντομα να ικανοποιήσει αυτή την άμεση αναγκαιότητα»