Πτώσεις βράχων και ζημιές σε οικίες από την σεισμική δραστηριότητα - Τι λέει ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης ΒερροςΣε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία και τον Πρόεδρο του ΟΑΣΠ, Καθηγητή Γεωλογίας Ευθύμιο Λέκκα, βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, όσο παρακολουθείται από τους ειδικούς η μετασεισμική ακολουθία. 


Η Πολιτική Προστασία του Δήμου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και καταγράφονται οι ευτυχώς ελάχιστες και μικρές ζημιές που έχουν προκληθεί, σε τρεις (3) οικίες στο Μόλυβο, σε δύο (2) στην Πελόπη αλλά και πτώσεις βράχων στην επαρχιακή οδό της Αργένου, που ήδη απομακρύνθηκαν μετά την άμεση παρέμβαση των μηχανημάτων του Δήμου.


«Παρακολουθούμε με ψυχραιμία τη σεισμική δραστηριότητα που ξεκίνησε από τις 4 τα ξημερώματα και συνεχίζεται έχοντας δώσει μέχρι τώρα δύο σεισμούς της τάξης των 5 ρίχτερ και αρκετούς μικρότερους. Ζητάμε την ψυχραιμία και των πολιτών. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους ειδικούς για την παρακολούθηση του φαινομένου και είμαστε σε ετοιμότητα», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.