Ο Ολυμπιακός βγάζει αντίδραση στην Μπολόνια, ποντάρεται σε υψηλή τιμή η Τσέλσι


Mετά την ήττα από τη Μονακό στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει στην Ιταλία κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας στην Ευρωλίγκα.

Σε εξ αναβολής αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι έχει την πίεση στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Φούλαμ και η υψηλή τιμή στην απόδοση του διπλού προσφέρεται για ποντάρισμα. Παράλληλα, στο πρόγραμμα της ημέρας υπάρχει ο δεύτερος ημιτελικός του Σούπερ Καπ Ισπανίας, αλλά και αγωνιστική δράση στο Κύπελλο Ιταλίας.

Ακολουθούν οι παμε στοιχημα προτασεισ σημερα του Foxbet.gr από το κουπόνι της Πέμπτης (12/1).

704. Φιορεντίνα - Σαμπντόρια (19:00)

Aρχίζουμε με το Κύπελλο Ιταλίας και το νοκ-άουτ παιχνίδι ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Σαμπντόρια για τη φάση των «16». Η ομάδα της Φλωρεντίας έχει χάσει έδαφος στη Serie A αναφορικά με την ευρωπαϊκή έξοδο και βλέπει το Κύπελλο ως ευκαιρία για διάκριση. Από την πλευρά τους, οι Γενοβέζοι έχουν προτεραιότητα την παραμονή και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στο -6, οπότε το Κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα. ➥ Η Φιορεντίνα έχει την έδρα και καλύτερη ομάδα και εστιάζουμε στα γκολ από τη στιγμή που δεν ικανοποιεί η απόδοση στον άσο. Ποντάρισμα στο Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

706. Μπέτις - Μπαρτσελόνα (21:00)

Ο δεύτερος ημιτελικός του Σούπερ Καπ Ισπανίας ανάμεσα στην Μπέτις και την Μπαρτσελόνα διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει αντίπαλο στον τελικό. Οι Ανδαλουσιανοί βρίσκονται στην 4η θέση της La Liga και αντιμετωπίζουν τους πρωτοπόρους Καταλανούς. ➥ Η Μπέτις δεν είναι ομάδα που κλείνεται στην άμυνα και κόντρα στο φαβορί μπορεί να αντιπαρατάξει ενέργεια κι επιθετικότητα. Περιμένουμε πως ο ημιτελικός θα έχει αρκετά γκολ. Ποντάρισμα στο ασιατικό Over 3 σε απόδοση 2.02.

5167. Βίρτους Μπολόνια - Ολυμπιακός (21:30)

Τόσο η Βίρτους Μπολόνια (8-10) όσο και ο Ολυμπιακός (11-7) προέρχονται από ήττα στην Ευρωλίγκα, αλλά η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η ιταλική ομάδα έχασε εντός έδρας από τη Ζάλγκιρις Κάουνας (77-87) και δίνει δεύτερο σερί παιχνίδι στη βάση της, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο τέλος από τη Μονακό (64-60) και παίζει δεύτερο διαδοχικό ματς εκτός έδρας. ➥ Δύσκολα ο Ολυμπιακός θα είναι ξανά κακός στην επίθεση και διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα από τη Βίρτους, η οποία χαρακτηρίζεται από αστάθεια. Ποντάρισμα στη νίκη του Ολυμπιακού με 3+ πόντους διαφορά σε απόδοση 1.87.

709. Φούλαμ - Τσέλσι (22:00)

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ, η Φούλαμ υποδέχεται την Τσέλσι σε λονδρέζικο ντέρμπι. Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον κόουτς Πότερ και με νέο αρνητικό αποτέλεσμα ενδέχεται να προκύψει ραγδαία εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο. Οι «Μπλε» είναι 10οι, στο -19 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι έχουν βάλει τις βάσεις για μία άνετη παραμονή, καθώς βρίσκονται στην 7η θέση και τους 28 βαθμούς. ➥ Λόγω της υψηλής απόδοσης στο διπλό και της απουσίας του κορυφαίου σκόρερ της Φούλαμ λόγω τιμωρίας (Μίτροβιτς), καταλήγουμε στη νίκη της Τσέλσι. Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 2.20.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα