Σοκ στην Λεσβο | Νεκρος 46χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του


Μια σοκαριστική είδηση φέρνει στο φως το kalloninews.gr, η οποία έγινε γνωστή χθες(04.01)σχετικά με τον Θάνατο του 46χρονου Ιωάννη Πολιτίδη, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σπίτι του σε προχωρημένη σήψη!

Στις 17 Νοεμβρίου του 2022, με δημόσια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είχε καταγγείλει κύκλωμα πορνείας με συμμετοχή ανήλικης στο οποίο σύμφωνα με τα όσα έλεγε, γίνονται ομαδικά πάρτι και σε αυτό το κύκλωμα συμμετέχουν πολλοί.

Μάλιστα, αυτή την καταγγελία την έκανε πολλές φορές και στην αστυνομική διεύθυνση Λέσβου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalloninews.gr

Στην ανάρτηση του αυτή μάλιστα, έχοντας συνομιλία με μια συνάδελφο του απο το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης στο οποίο εργάζονταν κατά το παρελθόν, λέει πως απειλείται η ζωή του και φοβάται γι' αυτήν.

Ο 46χρονος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν νεκρός περίπου 1,5 μήνα! 'Οσο δηλαδή διάστημα έχει αναρτηθεί το παρακάτω βίντεο.

Η αστυνομία χθες(04.01), αντίκρισε το άψυχο σώμα του κρεμασμένο με ένα σχοινί σε μπαλκονάκι σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού του και προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως δεν τον είδε κανείς γείτονας ή περαστικός για τόσο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, από την έρευνα μας μάθαμε πως είχε χάσει τη μητέρα του με την οποία ζούσε, σχεδόν έναν χρόνο πριν. Απορίες υπάρχουν σχετικά με το γεγονός πως δεν τον είχε ψάξει κανείς τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και αναμένουμε νεότερα από τους αρμοδίους για το αν ήταν αυτοχειρία ή αν οι φόβοι του ήταν αληθινοί και βάσιμοι.


Πηγη : kalloninews.gr